Cred că am găsit e cel mai util tool care te învață să tastezi repede în limba română

Probabil deja te întrebi la ce ți-ar trebui un tool care să te învețe să tastezi mai repede, când tu oricum înroșești tastele când scrii și nici măcar nu-ți mai iei ochii de la monitor, atât de bun ești.

Așa mă gândeam și eu, doar că știu că întotdeauna e loc de mai bine. Și știu și că nu țin degetele eficient pe tastatură sau că dacă le-aș ține cum trebuie, aș putea scrie și mai repede de-atât.

Zilele trecute am început să mă joc cu typingstudy.com, un tool care te învață în primul rând cum ar trebui să ții degetele pe tastatură. Apoi te pune să scrii diverse litere în așa fel încât să te obișnuiești cu acea poziție. Și dacă pentru început trebuie să folosești doar literele de pe rândul din mijloc al tastaturii, treci treptat la alăturări de litere din ce în ce mai ciudate. M-am jucat 15 minute cu el și deja îmi obosiseră degetele. E clar că-mi trebuie antrenament, dar am de gând să mai încerc până când mă obișnuiesc să scriu după indicațiile de acolo. Dacă-l testezi, sunt curios cum ți se pare.

invata sa tastezi mai repede

Inițial am scris acest articol în newsletter-ul pe care-l primesc săptămânal cei abonați. Dacă vrei să fii printre primii care află astfel de informații, te invit să te abonezi în formularul de mai jos.

5 Comments

  1. rivi 15 februarie 2016
    • Haivas 15 februarie 2016
    • Cristian Florea 15 februarie 2016
    • Dorin 15 februarie 2016
  2. App 15 februarie 2016

Leave a Reply