Cu cine mă văd în Tulcea la Rowmania Fest 2013?

În perioada 31 august şi 1 septembrie 2013, oraşul Tulcea se animează cu ocazia Rowmania Fest 2013 – Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle, iniţiat de însuşi Ivan Patzaichin. Anul acesta, pe lângă concursurile propriu-zise de vâslit şi concertele (fiţi atenţi la asta) Rock`n Row (cu URMA, Nightlosers, Direcţia 5 şi alţii), în program se află şi un triatlon, pe numele său sugestiv, Delta Triatlon.

La Festival ajung negreşit în acest an pentru că vreau să fur câteva poveşti din Deltă şi să vi le spun şi vouă. În plus, am vreo 29381028312 întrebări despre vâslit şi profit de ocazie ca să îmi găsesc şi răspunsurile.

Mă gândeam iniţial să particip şi la triatlon, dar am ajuns la concluzia că, dacă pe 7 septembrie o să alerg la Triathlon Challenge la Mamaia, nu-i bine să trag de mine cu o săptămână înainte la o altă competiţie. Mai ales că la Mamaia vreau să scot un timp mai bun decât acum doi ani. Aşadar, la Tulcea am să mă mulţumesc doar cu încurajatul participanţilor.

Revin, totuşi, la întrebarea din titlu: cu cine mă văd în Tulcea între 31 august şi 1 septembrie? Fie că sunteţi de-acolo sau că o să fiţi în trecere, mi-ar plăcea să bem o bere.

rowmania fest - 2013

Programul Festivalului îl găsiţi aici, iar pagina evenimentului de pe Facebook este aici.

Sursă foto

2 Comments

  1. anka 23 august 2013
    • Cristian Florea 23 august 2013

Leave a Reply