Cum a decurs întâlnirea mea cu Laura Cosoi

Acum aproape o săptămână, publicam un clip pe Facebook în care Laura Cosoi mă invita să încercăm nişte lucruri noi împreună. Nu ştiam ce, dar pentru că cei care urmăresc ce public eu pe Facebook mi-au zis că nu pot rata aşa ceva, m-am dus.

Eram mai mulţi bloggeri invitaţi, iar subiectul era cafeaua. Atunci am aflat că Laura e ambasadorul campaniei „Joacă-te cu Jacobs”, în care îi invită pe oameni să încerce la ei acasă reţete de cafea. Jacobs îţi dă un imbold, pentru că la fiecare pachet de cafea pe care o să-l cumperi o să vezi că primeşti şi un pliculeţ cu unul dintre cele patru combinaţii de condimente ale campaniei (Winter Orange, Lemon Vanilla, Chai Latte, Exotic Chilli), dar dincolo de asta, pe joacatecujacobs.ro poţi să vezi diverse reţete pe care să le încerci tu singur, acasă.

Noi am fost invitaţi tocmai ca să încercăm nişte reţete de cafea. Eu şi Roxana am făcut o cafea amestecată cu sirop de banane. De fapt, Roxana a făcut. Eu am asistat şi am încurajat-o. :)) Reţeta e simplă (până şi eu am reţinut-o): tai 100 gr de banane, pe care le pui la fiert în nişte apă, adaugi puţină nucşoară (vreo jumătate de linguriţă), mai pui vreo 100 de gr de miere de albine, apoi laşi să fiarbă vreo 10 minute, iar la sfârşit striveşti bananele alea şi strecori ce-ţi rămâne. Iese un sirop pe care-l amesteci cu cafeaua normală şi-o să iasă o delicioşenie (oare există acest cuvânt?).

Oricum, experienţa a fost foarte tare, iar după câteva discuţii despre pasiuni (bineînţeles, am vorbit despre biciclete înainte de toate), Laura a intrat pentru mine în categoria de vedete cu care chiar ai ce povesti. :D

retete cu cafea

 

Leave a Reply