Cum am câştigat un borcan de Nutella într-o întrecere cu bicicleta

Acum ceva timp m-a sunat Adi de la eblogauto.info să-mi spună că vrea să facem o întrecere: el cu Peugeot 3008, mergând doar cu motorul electric, eu pe biclă. N-am putut refuza provocarea, doar că după ce am stabilit traseul şi ora întâlnirii, mi-am dat seama că nu prea am nicio şansă să câştig. Era vorba de duminică, ora 10:00, iar traseul era unul destul de uşor de parcurs (fără multe semafoare sau curbe), de la Arcul de Triumf, până la Palatul Parlamentului.

Ştiind că n-am şanse, i-am propus să mă lase să mai câştig cu ajutorul prietenilor de pe Facebook nişte timp, aşa că am filmat clipul ăsta, în care am stabilit ca pentru fiecare like pe care-l primesc să mi se scadă două secunde din timpul final şi pentru fiecare share să se scadă 4 secunde. Nu mă aşteptam, dar clipul a primit peste 350 de like-uri şi aproape 40 de share-uri. Asta însemana că din timpul de vreo 15 minute pe care-l făceam până la destinaţie, trebuiau să mi se scadă vreo 14 minute. Adi clar nu mai avea nicio şansă. :))

În schimb, ne-am distrat foarte bine, iar filmul cu întrecerea arată cam aşa:

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • Dan 10 Mar 2015, ora 19:01

  Mi-a placut cum a fost parcata masina inainte de start.
  Felicitari!

  • Cristian Florea 11 Mar 2015, ora 08:53

   Thanks! :D

 • Iuliana 15 Mar 2015, ora 10:18

  M-am uitat și pare interesantă provocarea, dar am fost mai mult atentă la mașină decât la tine. Este o mașină întradevăr frumoasă, multe motoare, consum redus și… un preț mare, mult prea mare. Până la urmă, borcanul de Nutella nu cred că era așa mare premiu, cred că premiul a fost că ai avut ocazia să faci provocarea. Felicitări!

  • Cristian Florea 16 Mar 2015, ora 08:27

   Da, păi despre provocare era vorba, nu despre premiu. Şi dacă ai fost mai atentă la maşină înseamnă că filmuleţul şi-a atins scopul. :D

 • Ciprian Lospa 15 Mar 2015, ora 15:31

  Se citea fericirea pe fata lui lui Adi cand a primit borcanul cu nutella :)
  Pan’ la urma la cine a ramas borcanul cu nutella?

  • Cristian Florea 16 Mar 2015, ora 08:27

   Eu, din fericire. :D