Cum am început să beau cafea fără zahăr (că de ce am făcut asta nu ştiu)

Cei care mă cunosc ştiu că, dacă aş putea, aş pune zahăr până şi în mierea de albine, la cât de mult îmi plac lucrurile dulci. Iar în cafea pun(eam), de obicei, măcar 3 pliculeţe de zahăr. Iar dacă îmi făceam acasă o cafea într-o cană mai de om normal, scăpam 4 linguriţe. De găseam şi lapte, turnam şi de-ăla, tot pentru că-i dulce.

Doar că într-o zi lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată (vai, cum a sunat asta :))), moment în care mi-am zis, nici eu nu ştiu de ce, că ar fi o idee bună să încerc să beau cafeaua fără zahăr şi fără lapte. Adică neagră ca gaura neagră, înţelegeţi voi.

Şi, surprinzător, mi-a plăcut. Am strâmbat puţin din nas la început (că eram obişnuit cu mult zahăr), apoi am descoperit nişte arome pe care nu le mai simţisem până atunci. Zahărul, se pare, mă împiedica să simt anumite influenţe ale gustului cafelei. Şi de-atunci (a trecut vreo săptămână) n-am mai pus nici măcar un firicel de zahăr în cafea, pentru că mi se pare c-o stric.

Din păcate, n-aş putea spune acelaşi lucru şi despre ness. Nessul fără zahăr e greţos şi n-ar trebui să existe.

Bineînţeles, urmează întrebarea: Ai încercat vreodată să schimbi felul în care bei cafeaua?

step aside monday - coffee

Sursa foto

15 Comments

  1. Dragoș Asaftei 4 noiembrie 2013
    • Cristian Florea 4 noiembrie 2013
  2. Şerban Stănescu 4 noiembrie 2013
    • Cristian Florea 6 noiembrie 2013
  3. rivi 4 noiembrie 2013
    • Cristian Florea 6 noiembrie 2013
  4. Júlia 7 noiembrie 2013
  5. cora 8 noiembrie 2013
  6. Mihai C. 10 noiembrie 2013
    • Cristian Florea 11 noiembrie 2013
  7. Radu Gheorghe 26 octombrie 2014
    • Cristian Florea 26 octombrie 2014
  8. Ioana 5 aprilie 2016

Leave a Reply