Cum ar fi să avem pe Dâmboviţa un fel de gondolă românească?

Despre Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle de la Tulcea ar fi foarte multe de scris şi sper să apuc să le scriu pe toate. Este un tip excelent de promovare al ecoturismului din Deltă şi o ocazie foarte bună să le ofere tulcenilor ocazia de a mai ieşi să se relaxeze.

Partea faină e că părţi din Festival mai ajung din când în când şi la Bucureşti. Îţi aminteşti că au fost câteva dăţi în care ai putut vâsli în canotci pe Dâmboviţa? Sau mai ştii că la Festivaul de Film Independent Anonimul s-a făcut o proiecţie de film pe cheile Dâmboviţei, iar doritorii puteau vedea filmul dintr-o canotcă?

E incredibil cât de multe lucruri din Deltă se pot muta în aglomeratul Bucureşti şi e de apreciat dârzenia lui Ivan Patzaichin şi a echipei care-l ajută în toate demersurile.

Mă gândeam, venind de la Festival, că aşa cum gondolele au devenit o atracţie turistică excelentă pentru Veneţia, o serie de canotci lansate pe Dâmboviţa şi lăsate tot timpul anului acolo ar putea să ajute puţin turismul Bucureştiului. Eu aş traversa Bucureştiul vâslind pe Dâmboviţa, dacă aş avea ocazia. Ţie cum ţi se pare ideea? :D

4 Comments

  1. Vlad Dulea 4 septembrie 2014
    • Cristian Florea 4 septembrie 2014
  2. Natural 4 septembrie 2014
    • Cristian Florea 4 septembrie 2014

Leave a Reply