Cred că nu-i greşit să spun c-o să scriu o pagină de istorie săptămâna viitoare
Există un site de pe care poţi angaja o bunică să facă diverse lucruri prin casă
Despre Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle de la Tulcea ar fi foarte multe de scris şi sper să apuc să le scriu pe toate. Este un tip excelent de promovare al ecoturismului din Deltă şi o ocazie foarte bună să le ofere tulcenilor ocazia de a mai ieşi să se relaxeze.
Partea faină e că părţi din Festival mai ajung din când în când şi la Bucureşti. Îţi aminteşti că au fost câteva dăţi în care ai putut vâsli în canotci pe Dâmboviţa? Sau mai ştii că la Festivaul de Film Independent Anonimul s-a făcut o proiecţie de film pe cheile Dâmboviţei, iar doritorii puteau vedea filmul dintr-o canotcă?
E incredibil cât de multe lucruri din Deltă se pot muta în aglomeratul Bucureşti şi e de apreciat dârzenia lui Ivan Patzaichin şi a echipei care-l ajută în toate demersurile.
Mă gândeam, venind de la Festival, că aşa cum gondolele au devenit o atracţie turistică excelentă pentru Veneţia, o serie de canotci lansate pe Dâmboviţa şi lăsate tot timpul anului acolo ar putea să ajute puţin turismul Bucureştiului. Eu aş traversa Bucureştiul vâslind pe Dâmboviţa, dacă aş avea ocazia. Ţie cum ţi se pare ideea? :D
4 Comments
Dâmbovița este făcută, din păcate, în trepte.
Nu s-ar putea naviga pe ea decât pe bucăți mici, între maxim 2-3 poduri, pentru că după aia iar e un mini-baraj.
Chiar și așa, n-ar fi o idee rea. Cred că niște terase de tip ponton pe Dâmbovița ar fi, de asemenea, o atracție.
Acum nu știu ce să zic. Probabil sunt motive serioase din cauza cărora nu s-a făcut nimic din toate astea până acum… Edilii știu mai bine :)
Şi pe o bucată scurtă ar merge, dacă reuşeşti să înveleşti toată treaba într-o poveste faină. Nu m-am gândit la terasele de tip ponton, dar ar fi foarte mişto dacă s-ar face.
Pai daca e in trepte, merge si rafting :)
Păcat că nu-i învolburată şi agitată apa. :))