Cum arată cele trei biciclete nemaivăzute şi cine le-a câştigat

Probabil îţi aminteşti că, la un moment dat, am anunţat că jurizez un concurs organizat de NESCAFÉ 3in1 care are trei biciclete de dat celor care se filmează şi spun motivele pentru care şi-ar dori o bicicletă. Vineri seara am ne-am strâns toţi cei din juriu într-un loc, ne-am uitat la toate clipurile înscrise în concurs, apoi am hotărât cine merită să câştige cele trei biciclete.

Aşa cum era de aşteptat, au fost multe clipuri bune, dar şi câteva care n-aveau nicio legătură cu concursul. Totuşi, mi-a făcut plăcere să urmăresc motivele pentru care oamenii îşi doreau acele biciclete. Apropo, acestea sunt clipurile câştigătoare:

Hashtag

tuPeux

Le Jer

Iar bicicletele arată cam aşa:

Hashtagul încă rămâne preferata mea, că se potriveşte cel mai bine cu stilul meu de viaţă. În schimb, tu Peux e tare pentru că seamănă cu o trăsură de pe vremea Imperiului Roman. :)) Mi-ar plăcea să stau în spate şi să mă plimbe cineva aşa. La Le Jer îmi place foarte mult poziţia pe bicicletă. Mi-am dorit şi eu ghidon din ăla la un moment dat şi cred că de-asta. N-am renunţat la idee, numai că momentan mi s-a schimbat puţin lista de priorităţi.

Câştigătorii au intrat în posesia lor la BikeFest, pe care nu l-am putut rata nici anul acesta. E locul în care se strâng foarte mulţi biciclişti, se cunosc, îşi laudă biclele (nu pot explica unui om care nu merge pe bicicletă de ce facem asta :))), fac schimb de impresii, aranjează ieşiri la ture şi multe, multe altele. E un loc grozav de relaxare şi de socializare. Păcat că se întâmplă doar o dată pe an.

6 Comments

  1. Adi 16 septembrie 2014
    • Cristian Florea 16 septembrie 2014
  2. doru 16 septembrie 2014
    • Cristian Florea 18 septembrie 2014
  3. vali crintea 17 septembrie 2014
    • Cristian Florea 18 septembrie 2014

Leave a Reply