Cum am câştigat un concurs de căţărat fără să ştiu să mă caţăr :))

Ieri am fost la Cupa Presei la Căţărat, organizată de Head & Shoulders. Contextul a fost destul de simplu: Head & Shoulders a lansat colecţia Anti-Hair Fall, care include un şampon şi un pulverizator împotriva căderii părului.

Pentru că nu voiau să promoveze noile produse într-o manieră plicticoasă, s-au gândit să organizeze un concurs de căţărat, mai ales că ei încurajează creşterea stimei de sine prin depăşirea limitelor.

Şi aşa am făcut şi eu ieri: mi-am depăşit limitele, urcându-mă pentru prima dată pe un perete de escaladă. Am un foarte mic rău de înălţime, dar asta nu m-a împiedicat să mă urc. Voiam mult prea mult să văd cum e sportul ăsta ca să mă las înfrânt de o teamă amărâtă. În plus, eram ancorat bine şi aveam încredere în cei care mă ţineau. Deşi prima urcare a fost pentru cei mai începători, mie mi s-a părut cea mai grea, pentru că nu ştiam exact cum şi ce trebuie să fac. Am ajuns, totuşi, în vârf, cu inima până-n gât şi cu braţele tremurânde, apoi am coborât ca un adevărat erou, aşa cum puteţi vedea şi în filme (bine, nu chiar aşa, dar eu m-am străduit :))).

A urmat apoi a doua urcare, pe o căţărare puţin mai grea, apoi am încercat-o şi pe a treia, pe una şi mai grea. La a treia simţeam că-mi iau foc braţele (pentru că oricât de subţirel aş fi, tot trebuia să fiu în stare să-mi ridic greutatea în braţe, ceea ce nu e chiar atât de uşor după atâtea încercări), dar spre surprinderea mea am reuşit.

Iar la sfârşit am fost premiat pentru rapiditatea cu care am urcat şi pentru că sunt o speranţă vie a amatorismului în acest sport. :)) Bineînţeles, rânjetul de pe faţa mea face mai mult decât toate cuvintele de mai sus. :))
cupa presei la catarat - cristian florea

Partea şi mai interesantă a fost că dintre toţi înscrişii, singurul blogger participant am fost eu. Deci, cumva, am reprezentat blogosfera la Cupa Presei la Căţărat. Şi mă bucur să spun că n-am reprezentat-o degeaba. :D

8 Comments

 1. Adi 7 august 2014
  • Cristian Florea 8 august 2014
 2. Rica Mihai 8 august 2014
  • Cristian Florea 8 august 2014
 3. Molnar Bianca-Andreea 21 august 2014
  • Cristian Florea 21 august 2014
 4. Molnar Bianca-Andreea 21 august 2014
  • Cristian Florea 21 august 2014

Leave a Reply