Cum îţi sună o conferinţă despre fericire?

Update: Câştigătoarea este Diana.

conferinta despre fericirePe 5 şi 6 octombrie 2013, la Bucureşti, va avea loc prima Conferinţă despre Fericire din România. Ce înseamnă exact acest lucru? Nici eu nu ştiu, de-aia scriu articolul de faţă.

Când mi-a povestit Mălina Chirea (Preşedinte şi CoFondator al Asociaţiei Iniţiativa pentru Fericire) despre faptul că vrea să organizeze aşa ceva în România, instictul a fost s-o întreb: Adică cum? Ce se întâmplă la o conferinţă despre fericire? Eu sunt destul de fericit şi de motivat de felul meu. De ce mi-ar trebui aşa ceva?

Apoi mi-am dat seama că decât s-o întreb pe ea ce şi cum, mai bine păstrez puţin misterul şi vă întreb pe voi despre ce credeţi că-i vorba. Adică, serios acum, tu ce crezi că se întâmplă sau se discută la o Conferinţă despre Fericire?

Aştept răspunsul tău printr-un comentariu la acest articol până pe 1 octombrie 2013, ora 23:59. Cel mai interesant, documentat sau creativ răspuns va câştiga o invitaţie la Conferinţa despre Fericire din Bucureşti de pe 5 şi 6 octombrie. Or să vină o mână de speakeri internaţionali şi o să ai ocazia să cunoşti o grămadă de oameni. Şi… o să ne vedem acolo. :D

Lasă un comentariu

23 comentarii

    Invalid options.