Cum m-a învăţat Lucian Bute să împart pumni

Asta cu „să împart pumni” e o replică golănească auzită într-un film la un moment dat. Nu reţin filmul, îmi pare rău.

Acum câteva zile, îmi ziceau câţiva amici pe Facebook că m-au văzut la TV alături de Lucian Bute. Apoi am găsit filmarea şi-am postat-o şi eu. Acum urmează explicaţiile, în caz că era cineva curios.

Gillette a lansat recent un nou aparat de ras, pe numele său, Gillette Fusion ProGlideSilverTouch, lansare făcută cu ajutorul pugilistului român Lucian Bute, fost campion mondial la categoria supermijlocie, timp de aproape 5 ani. La această lansare am fost şi eu prezent, profitând de ocazia de a-l cunoaşte pe Lucian Bute.

Asocierea Gillette cu Bute mi se pare una tare inspirată. Am început să mă gândesc la asta după ce am văzut sloganul Gillette Fusion ProGlideSilverTouch, „Nu pentru bărbaţi sensibili, ci pentru piele sensibilă”.

Lansarea mi-a dat şi ocazia să mă urc în ring şi să învăţ de la Lucian Bute primii paşi în box, ca apoi să ne lase (pe mine, pe Pandutzu, pe Toma şi pe Bogdan) să-i (vorba aia) împărţim pumni, mai în glumă, mai în serios.

lucian bute si bloggerii

Tot atunci au dezvăluit şi spotul de prezentare al aplicaţiei #realmancamp (care, apropo, se lansează mâine).

Practic, trebuie să intri mâine pe pagina de Facebook Gillette Romania, unde o să găseşti o aplicaţie din care înveţi de la Lucian Bute cum să joci box. Aplicaţia o să fie live timp de 5 săptămâni, în care va trebui să faci nişte antrenamente online în stilul celor pe care le face Lucian.

În fiecare săptămână, vei primi câte-o provocare şi, în funcţie de cum te descurci, vei primi un număr de puncte. La sfârşitul celor 5 săptămâni, primii 10 jucători în funcţie de punctaj, vor merge într-o tabără de pregătire coordonată de Lucian Bute. Cel mai bun din tabără îl va însoţi şi-l va susţine pe campion la Montreal.

Eu am profitat zilele trecute de una dintre puţinele şanse care ţi se ivesc în viaţă, adică aceea de a urcat în ring alături de un campion al României. Tu, dacă te mişti bine, poţi chiar să te antrenezi cu el.

Şi aşa, just for the record, mai mai ataşez nişte poze. :))

4 Comments

  1. Catalin 15 septembrie 2013
  2. Carmen 20 septembrie 2013

Leave a Reply