Cum poţi primi internet pe telefon fără să faci nimic în plus (P)

Vodafone a pornit transformatorul de net, adică o maşinărie care transformă apelurile în internet. E o campanie tare faină prin care orice apel telefonic efectuat pe cartela ta Vodafone este răsplătit cu un MB de internet.

Te înscrii trimiţând un SMS gratuit cu textul „DA” la 2777, apoi, pentru fiecare apel de cel puţin un minut pe care-l primeşti sau pe care îl efectuezi (indiferent de reţeaua în care suni sau din care eşti sunat), o să ţi se adune câte-un MB de net. Important de ştiut e că internetul nu-l primeşti imediat după ce s-a încheiat apelul, ci din două în două săptămâni.

Dacă te înscrii azi, o să primeşti peste două săptămâni bonusul de internet câştigat din convorbirile pe care le-ai făcut în perioada asta. Eu m-am înscris astăzi şi mi-au zis printr-un SMS să-mi aştept internetul pe 19 martie. Trebuie să ai minim 10 MB de internet adunaţi în acele două săptămâni ca să ţi se ofere ceva, iar maximul e de 2.5 GB.

Mi se pare o campanie interesantă tocmai pentru că nu trebuie să fac ceva în plus ca să primesc netul respectiv. E de-ajuns să-mi desfăşor activitatea ca până acum, că el se adună acolo. Mai multe detalii despre campanie găseşti aici.

vorbesti NET primesti vodafone

P.S.: Oferta e valabilă doar pentru cei care au cartelă de Vodafone PrePay, adică abonamentul nu intră în promoţie de data asta.

10 Comments

 1. Adrian Coman 5 martie 2014
 2. alexa 6 martie 2014
  • Cristian Florea 8 martie 2014
 3. florin 13 martie 2014
  • florin 13 martie 2014
  • Cristian Florea 14 martie 2014
 4. gamingfun 17 martie 2014
 5. alex 18 iulie 2016

Leave a Reply