Îți place să ieși cu băieții la fotbal? Înscrieți-vă la Cupa Intercartiere și puteți câștiga 2500 de euro

Am fost atlet profesionist timp de 5 ani de zile. După ce am renunțat la antrenamente, încă simțeam nevoia să mai alerg din când în când și să particip la competiții, ca o confirmare că nu ies degeaba la alergat. Cu siguranță nu mai aveam ce căuta la concursurile pentru profesioniști, așa că am căutat competiții de alergare pentru amatori și am fost foarte plăcut surprins să văd că se organizează atât de multe concursuri de alergare la care poate participa oricine. Între timp, numărul lor a crescut, iar asta mă bucură, pentru că încurajează oamenii să facă mișcare.

Iar pentru că nu există pentru toate sporturile competiții pentru amatori, o să promovez aici, pe blog, cât de multe astfel de concursuri pot, indiferent de sport. Astăzi vorbim despre fotbal și despre o competiție numită Cupa Intercartiere, al cărei promotor este binecunoscutul Falemi Nana. Falemi a gândit această competiție pornind de la faptul că el a învățat să joace fotbal în cartier și că adevăratele legende acolo se nasc.

Din acest motiv, Cupa Intercartiere are un concept foarte interesant: în calificări, echipa ta se va lupta doar cu echipele din cartierul în care te afli. Practic, pentru început vorbim de o competiție între echipele din același cartier. Bineînțeles, în urma calificărilor, cele mai bune echipe din fiecare cartier se vor lupta între ele, iar premiile sunt următoarele:

Locul I – 2500 euro
Locul II – 1500 euro
Locul III – 1000 euro
Locul IV – 500 euro
Cel mai bun jucator – 100 euro
Golgeterul turneului – 100 euro
Cel mai bun portar – 100 euro
Premiul pentru fair play – 200 euro
Premii suplimentare – bilete la meciurile Nationalei, echipamente Joma

Încă se mai fac înscrieri pentru fiecare cartier în parte. Iar dacă vrei să te înscrii și tu împreună cu prietenii cu care joci fotbal, intră aici.

Leave a Reply