Da, chiar contează cum ne exprimăm

Întotdeauna am susţinut că o idee nu e de ajuns să fie bună ca să poată fi băgată în seamă, cum un articol nu este genial doar pentru că n-a mai atins nimeni subiectul respectiv.

În blogging contează foarte mult cum te exprimi. Sunt de părere că un articol nu atât de original, dar redactat cum trebuie, poate ajunge de foarte multe ori mai sus decât un articol orignial, dar redactat anapoda (asta cel puţin până ajungi să fii un blogger destul de mare încât să te suporte lumea indiferent de ce scrii sau ce faci).

Mă întreb care ar fi forma perfectă de redactare a unui articol pentru a fi nu bun, ci foarte bun. Se spune că trebuie să fii aproape de cititorii tăi, adică să înţelegă ceea ce le spui şi să vadă articolele tale ca şi cum ar purta o discuţie cu un prieten foarte bun. Totodată, să nu scrii chiar detaliat şi foarte uşor de înţeles, pentru că or să aibă impresia că-i crezi proşti. Nici prea sintetizat nu-i bine, sau să foloseşti termeni pe care nu-i explici, pentru că poţi părea încrezut.

Vă întreb pe voi: Cum e cel mai bine să arate articolele pentru a atrage atenţia?

5 Comments

  1. A.Dragos 11 septembrie 2010
    • Cristian Florea 11 septembrie 2010
  2. Marieta 11 septembrie 2010
    • Cristian Florea 11 septembrie 2010
  3. Imi pun un nume de cacat, sunt disperat sa ma stie google cu numele asta 13 septembrie 2010

Leave a Reply