Dacă ajungi la Râșnov, neapărat să treci și pe la Dino Parc. Hai să-ți zic de ce

Weekendul trecut am fost la Râșnov și am avut ocazia să fiu printre primii vizitatori de noapte ai Dino Parcului, pentru că atunci a fost deschiderea oficială a lui. Tot atunci s-a deschis și cinematograful 9D de-acolo și, bineînțeles, am reușit să văd și-un astfel de film.

Dino Parcul din Râșnov este cel mai mare parc tematic de dinozauri din Sud-Estul Europei. Practic, într-o zonă împădurită au fost puși 46 de dinozauri mai mari sau mai mici (iar numărul lor este într-o continuă creștere), au fost amenajate trasee de aventură și locuri de joacă pentru copii, dar au fost construite și căsuțe în arbori, în care se desfășoară diverse ateliere.

Credeam că locul le este destinat doar copiilor, dar când am ajuns acolo mi-am dat seama că nu-i chiar așa. Dinozaurii arată chiar fain și sunt lucrați bine de tot, inclusiv la detalii. Iar noaptea are farmecul ei când te plimbi printre dinozauri.

Cât despre cinematograf, e o platformă pe care stau vreo 12 oameni în timp ce li se arată un film interactiv. 9D-ul vine de la faptul că, dincolode experiența 3D a imaginilor, mai sunt adăugate câteva efecte, activate în funcție de filmul pe care-l urmărești: apă, fum, vânt, foc, blitz, zăpadă, dar și mișcările platformei despre care ziceam la începutul paragrafului.

Cinema 9D – Dino Parc Rasnov

CONCURS! Am lansat cinematograful 9D pentru toti pasionatii de dinozauri si filme. Lasa un comentariu la aceasta postare cu orice poza a dinozaurului tau preferat si foloseste #Dinocinema9D. Intri automat in tragerea la sorti pentru una din cele 6 invitatii duble care iti permit accesul gratuit in parc si vizionarea unui film 9D. Concursul se desfasoara in perioada: 21 septembrie – 4 octombrie. Mult succes!

Posted by Dino Parc Rasnov on Monday, September 21, 2015

Deci dacă ajungi cumva în Râșnov, răpește-ți 30 – 45 de minute și pentru a vizita Dino Parcul și sunt sigur că n-o să regreți. :D

2 Comments

  1. Alexandru Ion 28 septembrie 2015
    • Cristian Florea 29 septembrie 2015

Leave a Reply