Dacă poţi, încearcă să faci mereu mai mult decât ţi se cere

La conferinţa de azi de la Social Media Snow Camp, Manafu a zis la un momentat în prezentarea lui că bloggerii care vor demonstra că sunt pasionaţi, creativi şi, în general, cei care vor reuşi să se implice mai mult decât li se cere în campanii, se vor remarca cel mai bine în viitor. Se găsesc deja destui bloggeri care să poată respecta un brief şi se vor căuta de-acum în colo cei care reuşesc să dea tot ce-i mai bun de fiecare dată. Nu-i de-ajuns să urmezi nişte paşi ca să faci un articol. Trebuie să te diferenţiezi cumva, iar bloggerii care vor putea face asta vor fi şi cei mai câştigaţi.

Atunci mi-am amintit că, într-o altă conferinţă, a mai spus cineva (îmi cer scuze, dar nu mai ştiu cine) că persoana care se potriveşte cel mai bine pentru joburile pe care le caută (de obicei era vorba de joburi în publicitate sau social media) trebuie să ştie să facă mai mult decât este scris pe o diplomă sau pe un certificat. O persoană care vrea să facă lucruri, învăţă continuu, pentru că pasiunea este dincolo de orice hârtie pe care scrie că ai nişte abilităţi.

Concluzia ar fi că dincolo de orice, pasiunea e importantă. Şi dacă tot eşti pasionat de ceva, încearcă să inovezi cu fiecare ocazie. Oricine poate fi mediocru. Tu arată că poţi mai mult de-atât! Nu-i uşor, dar şi satisfacţiile vor fi pe măsură.

Şi apropo de bloggeri şi de conţinut, mi-a plăcut asta. Tot de la conferinţele de azi.

goana dupa content

Sponsorii acestei ediţii sunt: Staropramen, Cora, Cosmote, Romtelecom, UniCredit Tiriac Bank, Coca-Cola, Samsung, Caroli și Calif.

8 Comments

  1. Alexandra 29 noiembrie 2013
    • Cristian Florea 30 noiembrie 2013
  2. Tudor 29 noiembrie 2013
    • Cristian Florea 30 noiembrie 2013
  3. Ariel Constantinof 29 noiembrie 2013
  4. Intuneric 2 decembrie 2013
    • Cristian Florea 2 decembrie 2013

Leave a Reply