Dacă vorbim pe Facebook şi nu mai zic nimic, înseamnă că mă joc pe telefon

Mi s-a întâmplat de destule ori zilele astea să iau o pauză de 5 minute ca să mă joc pe telefon, iar acele 5 minute s-au transformat în ore fără să-mi dau seama. Mi-am instalat două jocuri cu fotbal şi nu ştiu cum, dar au reuşit să mă prindă rău în cursa lor malefică.

Mereu am fost uimit de faptul că, deşi n-am fost atras de fotbal niciodată (adică nu mi-a plăcut să joc. Poate pentru că era un sport prea mainstream :))), am fost fascinat întotdeauna de jocurile cu fotbal. FIFA e unul dintre jocurile pe care le-am butonat cel mai mult timp, asta în condiţiile în care eu nu prea-s atras de jocuri de felul meu (asta ca să nu spun că nu mă joc niciodată pe calculator). Pe lângă FIFA jucat pe calculator, îmi mai iau din când în când jocuri cu fotbal pe telefon.

Aşa am descoperit aceste două joculeţe care îmi mănâncă minute (ca să nu spun ore) bune din programul meu zilnic. Unul e Score!, iar celălalt e FIFA 14. Ambele sunt inocente până când începi să le joci online. Atunci trebuie să-ţi arăţi adevăratele forţe. Atunci îţi testezi limitele şi vezi cât eşti de antrenat. Atunci, când câştigi în faţa unui adversar care chiar există, simţi că orgoliul capătă cote maxime. Şi după acel „atunci”, câteva ore mai târziu, simţi şi că ar trebui să faci ceva cu viaţa ta. Şi, spre exemplu, scrii articolul ăsta, ca să-i îmbolnăveşti şi pe ceilalţi. :))

Tags:,

2 Comments

  1. Florea Cosmin-Ionuţ 21 septembrie 2013
    • Cristian Florea 23 septembrie 2013

Leave a Reply