De Halloween o să mă deghizez în Colonelul Sanders, din logoul KFC. La ce petreceri să merg?

kfc - colonel sandersAm primit o provocare foarte faină din partea KFC de Halloween: să mă deghizez în Colonelul Sanders. Dar nu doar atât. O să fim o gaşcă mai mare de bloggeri şi-o să mergem în noaptea de Halloween să vânăm cât mai mulţi oameni costumaţi în vampir. Şi ca să vedem dacă-s vampiri veritabili sau doar nişte impostori, mergem înarmaţi cu mult sos de usturoi. :))

Avem o singură problemă: nu ştim exact la ce petreceri să mergem, aşa că am nevoie de ajutorul tău. Te rog să-mi laşi într-un comentariu link-uri spre cele mai tari petreceri de Halloween de care ştii. Fain ar fi să-mi zici şi la care vei merge tu, ca să ne întâlnim pe-acolo, dar dacă dintr-un oarecare motiv nu mergi la nici una, poţi să-mi spui doar la care ai merge dacă ai putea. Apoi am să mă consult cu ceilalţi colonei Sanders (Lucian, Cristi şi Bogdan) şi facem un top de petreceri la care să mergem (noaptea-i lungă, timp avem, petreceri multe să fie).

A, iar dacă ai prieteni care se deghizează în vampir (sau dacă chiar tu te deghizezi într-unul), să ştii că la orice KFC din ţără, vineri (31 octombrie), între 17:00 şi 18:00, orice om costumat în vampir primeşte gratuit 3 Hot Wings şi un sos de usturoi. Iar în cazul în care nu o să fii vampir, să fii pregătit, că diseară o să apară o aplicaţie faină pe Facebook-ul KFC unde o să poţi să-ţi personalizezi o poză înfricoşăţoare cu tine şi prietenii şi ai şansa să câştigi nişte meniuri de Halloween de la KFC. Dar rămâi pe fază, că vin eu mai târziu cu link spre aplicaţie. Momentan, hai să facem o listă cu cele mai tari petreceri de Halloween.

P.S.: A apărut şi aplicaţia: http://www.facebook.com/KFC.Romania/app_1493172587618167

Tags:

6 Comments

    • Cristian Florea 30 octombrie 2014
  1. Fulvi 30 octombrie 2014
    • Cristian Florea 30 octombrie 2014
  2. Bogdana 30 octombrie 2014
    • Cristian Florea 30 octombrie 2014

Leave a Reply