Design interior bun, fără să ieşi din casă

M-am gândit eu aşa şi am ajuns la concluzia că unii au învăţat ce înseamnă curierul rapid înainte să existe comenzile pe internet, sau să le trimită lor cineva colete din altă parte a ţării.

Cu toţii cunoaştem bişniţarii (de cele mai multe ori ţigani) care ne bat în uşile din scara blocului şi ne îndeamnă să cumpărăm asternuturi de pat, accesorii de baie, covoare, şosete, sau multe alte astfel de lucruri folositoare la casa omului.

Bineînţeles, calitatea acestor produse nu excelează niciodată, precum nici modelul sau culoarea (ce pretenţii ai putea să ai?), dar lumea mai cumpără fără să se gândească înainte câte înjurături vor fi nevoiţi să inventeze pentru cei care le-au vândut porcăriile respective.

Mă gândeam cum ar arăta un apartament pus la punct numai cu astfel de accesorii. Probabil groaznic, dar nu bag mâna în foc, pentru că nu-s cel mai priceput în domeniu (că pe la mine pe la uşă n-au mai bătut de mult şi poate au mai evoluat bişniţarii de atunci). Cu toate astea, la sfârşit cred te poţi lăuda că te-ai ocupat de design-ul interior al apartamentului tău fără ca măcar să te duci să-ţi cauţi produsele, nu? Iar asta probabil este cel mai important pentru unii, că şi-au înfrumuseţat apartamentul fără pic de efort şi fără cheltuieli foarte multe.

Voi ce părere aveţi despre aceşti vânzători? Aţi cumpăra(t) vreodată de la ei?

Lasă un comentariu

10 comentarii

 • Bogdan Anghelina 18 Feb 2011, ora 07:27

  Mături dar nu covoare sau alte produse.

  • Florea Cristian 18 Feb 2011, ora 07:34

   unde stai? la noi cu maturi n-au venit niciodata, dar cu covoare si altele de nenumarate ori

 • Bogdan Anghelina 18 Feb 2011, ora 07:37

  10 ani în Petroșani, acolo sunt multe blocuri și când veneau doar strigau iar oamenii îi chemau dacă doreau ceva de la ei. Iar de opt ani locuiesc în Sighișoara și aici fiind case vin ei și bat la porți iar dacă lași poarta deschisă îți intră până-n dormitr și te ghidilă în talpă să te trezești. Cu covoare și alte produse de genul acesta chiar n-au mai venit de ani buni.

  • Florea Cristian 18 Feb 2011, ora 14:56

   poate si-au facut business pe internet si nu se mai merita efortul :))

 • GarridoTravel 18 Feb 2011, ora 14:42

  Nu am cumparati niciodata nimic de la ei dar intr o perioada cand eram mai mica tot veneau…daca ma apucam sa cumpar de la fiecare ceva aveam muzeu nu doar apt amenajat

  • Florea Cristian 18 Feb 2011, ora 14:59

   puteai sa vinzi pe okazii :)) macar iti scoteai o parte din bani (sau chiar mai mult)

 • Adi 19 Feb 2011, ora 19:08

  N-au mai aparut pe la mine astfel de oameni de mult timp. Trebuie sa spun faptul ca nu am interfon la scara. Cand vine vorba de sarbatori, atunci iti injuri toti sfintii..

  • Florea Cristian 20 Feb 2011, ora 10:14

   nici eu n-am interfon la scara, pentru ca sunt foarte multi vecini care nu vor, iar fara implicarea tuturor vecinilor nu se poate (ca nu-i convine nimanui sa plateasca in plus pentru jumatatea de scara care nu vrea sa dea). si da, chiar ca-ti injuri toti sfintii de sarbatori

 • Ruby 21 Feb 2011, ora 21:43

  Eu unul nu am cumparat niciodata de la ‘zda buisness gypsies’ insa,un prieten a patit-o in stil mare cand,in loc de un telefon,s-a trezit cu o bucata mare de sapun de casa in ghiozdan,in urma unei afaceri facute cu un asemenea individ.