Design interior bun, fără să ieşi din casă

M-am gândit eu aşa şi am ajuns la concluzia că unii au învăţat ce înseamnă curierul rapid înainte să existe comenzile pe internet, sau să le trimită lor cineva colete din altă parte a ţării.

Cu toţii cunoaştem bişniţarii (de cele mai multe ori ţigani) care ne bat în uşile din scara blocului şi ne îndeamnă să cumpărăm asternuturi de pat, accesorii de baie, covoare, şosete, sau multe alte astfel de lucruri folositoare la casa omului.

Bineînţeles, calitatea acestor produse nu excelează niciodată, precum nici modelul sau culoarea (ce pretenţii ai putea să ai?), dar lumea mai cumpără fără să se gândească înainte câte înjurături vor fi nevoiţi să inventeze pentru cei care le-au vândut porcăriile respective.

Mă gândeam cum ar arăta un apartament pus la punct numai cu astfel de accesorii. Probabil groaznic, dar nu bag mâna în foc, pentru că nu-s cel mai priceput în domeniu (că pe la mine pe la uşă n-au mai bătut de mult şi poate au mai evoluat bişniţarii de atunci). Cu toate astea, la sfârşit cred te poţi lăuda că te-ai ocupat de design-ul interior al apartamentului tău fără ca măcar să te duci să-ţi cauţi produsele, nu? Iar asta probabil este cel mai important pentru unii, că şi-au înfrumuseţat apartamentul fără pic de efort şi fără cheltuieli foarte multe.

Voi ce părere aveţi despre aceşti vânzători? Aţi cumpăra(t) vreodată de la ei?

10 Comments

 1. Bogdan Anghelina 18 februarie 2011
  • Cristian Florea 18 februarie 2011
 2. Bogdan Anghelina 18 februarie 2011
  • Cristian Florea 18 februarie 2011
 3. GarridoTravel 18 februarie 2011
  • Cristian Florea 18 februarie 2011
 4. Adi 19 februarie 2011
  • Cristian Florea 20 februarie 2011
 5. Ruby 21 februarie 2011
  • Cristian Florea 22 februarie 2011

Leave a Reply