Despre întrebări şi formspring.me

Uită-te în dreapta. Ştiu, citeşti, n-ai cum să te uiţi acum. Fă o pauză şi uită-te.

Gata? Eram sigur, n-ai descoperit nimic nou. Deasupra căsuţei „Caută”, primul butonaş. Nu, nu ăla, primul de la dreapta spre stânga. Aşa. Poţi să dai click. Mă rog, faci ce vrei acum, contează doar că l-ai observat. Oricum o să dai click de curiozitate, nu mă indoiesc de asta.

Acum, cred că vrei să ştii ce este şi de ce fac un articol tocmai despre asta. E simplu: formspring.me îţi oferă posibilitatea să-mi pui orice fel de întrebare fără ca eu să ştiu cine eşti.

Şi dacă te întrebi care e amuzamentul în asta, cred că imaginaţia ta nu funcţionează destul de rapid. Prin orice întrebare mă refer la ORICE întrebare, înţelegi? Bine, acum că ştii că poţi să mă întrebi tot ce-ţi trece prin cap, vrei să ştii şi de ce scriu asta.

Dacă n-ai fi văzut acum, poate ai fi observat altădată, foarte târziu. Atât de târziu încât ultima întrebare care mi-a fost pusă acolo n-ar mai fi fost de găsit. Tipul m-a întrebat dacă formspring-ul ăla salvează ceva date despre cei care se încumetă să scrie o propoziţie care se termină cu semnul întrebării acolo. Mi se pare esenţial şi de bun augur ca tu să ştii că nu, nu salvează, adică întrebarea ca anonim îţi este în siguranţă acolo.

Şi să ştii că dacă nu mi se pare ceva ieşit din comun, chiar am să-ţi răspund. Bine, am să răspund la toate întrebările, dar depinde şi de cum ştii s-o adresezi. Asta pentru că nu ştiu cât de mult te ajută un răspuns sec, gen „aha”, nu?

Apropo, acum, că tot aţi descoperit o nouă facilitate a blogului meu, sper să nu abuzaţi de ea. Am şi eu nevoie de intimitate.

11 Comments

 1. seoslayer 23 februarie 2010
  • Cristian Florea 23 februarie 2010
   • seoslayer 23 februarie 2010
   • Cristian Florea 23 februarie 2010
 2. Neamtu' 23 februarie 2010
 3. Andrei 23 februarie 2010
 4. Alin 28 februarie 2010
  • Cristian Florea 28 februarie 2010
 5. estera 10 iulie 2010
  • Cristian Florea 10 iulie 2010

Leave a Reply