Despre întrebări şi formspring.me

Uită-te în dreapta. Ştiu, citeşti, n-ai cum să te uiţi acum. Fă o pauză şi uită-te.

Gata? Eram sigur, n-ai descoperit nimic nou. Deasupra căsuţei „Caută”, primul butonaş. Nu, nu ăla, primul de la dreapta spre stânga. Aşa. Poţi să dai click. Mă rog, faci ce vrei acum, contează doar că l-ai observat. Oricum o să dai click de curiozitate, nu mă indoiesc de asta.

Acum, cred că vrei să ştii ce este şi de ce fac un articol tocmai despre asta. E simplu: formspring.me îţi oferă posibilitatea să-mi pui orice fel de întrebare fără ca eu să ştiu cine eşti.

Şi dacă te întrebi care e amuzamentul în asta, cred că imaginaţia ta nu funcţionează destul de rapid. Prin orice întrebare mă refer la ORICE întrebare, înţelegi? Bine, acum că ştii că poţi să mă întrebi tot ce-ţi trece prin cap, vrei să ştii şi de ce scriu asta.

Dacă n-ai fi văzut acum, poate ai fi observat altădată, foarte târziu. Atât de târziu încât ultima întrebare care mi-a fost pusă acolo n-ar mai fi fost de găsit. Tipul m-a întrebat dacă formspring-ul ăla salvează ceva date despre cei care se încumetă să scrie o propoziţie care se termină cu semnul întrebării acolo. Mi se pare esenţial şi de bun augur ca tu să ştii că nu, nu salvează, adică întrebarea ca anonim îţi este în siguranţă acolo.

Şi să ştii că dacă nu mi se pare ceva ieşit din comun, chiar am să-ţi răspund. Bine, am să răspund la toate întrebările, dar depinde şi de cum ştii s-o adresezi. Asta pentru că nu ştiu cât de mult te ajută un răspuns sec, gen „aha”, nu?

Apropo, acum, că tot aţi descoperit o nouă facilitate a blogului meu, sper să nu abuzaţi de ea. Am şi eu nevoie de intimitate.

Lasă un comentariu

11 comentarii

 • seoslayer 23 Feb 2010, ora 12:25

  hehe…eu am descoperit asta inainte sa scrii postul asta si chiar te-am intrebat ceva, ai si raspuns dar totusi cred ca e mai bine sa faci o facultate in tara si sa faci un master in afara;)

  • Grim_Cris 23 Feb 2010, ora 16:20

   @seoslayer, a, deci tu erai cel care m-a intrebat de facultate.

   totusi am mai multe sanse sa plec afara sa studiez de la inceputul facultatii decat la sfarsit.

   acum na, ramane de vazut. sunt deabia in clasa a X-a

   • seoslayer 23 Feb 2010, ora 16:22

    @Grim_Cris, da…eu eram:P
    macar zi-mi domeniul de activitate dorit de tine:)

   • Grim_Cris 23 Feb 2010, ora 18:39

    @seoslayer, as merge pe informatica, dar urasc al naibii de mult matematica, iar la facultatea de informatica, din cate am inteles, se mananca foarte multa matematica.

    as merge pe jurnalistica, dar mi-e ca nu o sa am o slujba prea sigura

    mai am timp sa ma gandesc, nu stiu, sincer

 • Neamtu' 23 Feb 2010, ora 13:56

  MI se pare o idee faina, asa au si oamenii ocazia sa te cunoasca, cum doar citind blogul, nu prea au cum.
  .-= Ultimul articol al lui Neamtu’ – Aniversare, Hustler style =-.

 • Andrei 23 Feb 2010, ora 16:31

  „foarte tâziu” – o greseala acoalea.
  In rest misto ideea, te mai cunoaste lumea.

 • Alin 28 Feb 2010, ora 20:31

  Mda…interesanta ideea dar nu ma atrage.Ca sa ai un cont pe siteul acela nu trebuie sa ai nimic de ascuns, iar eu ma cam feresc fiindca fara secrete personalitatea mea nu mai are farmec :))
  Mai bine raman anonim.
  .-= Ultimul articol al lui Alin – Viata Romaneasca =-.

  • Grim_Cris 28 Feb 2010, ora 22:05

   @Alin, bine, n-am sa dau tot din casa. daca e o intrebare care ma deranjeaza, o pot refuza. nu ma obliga nimeni sa raspund

 • estera 10 Iul 2010, ora 21:07

  eu tot nu stiu la ce foloseste siteul asta

  • Florea Cristian 10 Iul 2010, ora 21:28

   e … de amuzament. oamenii iti pun intrebari fara ca tu sa stii cine sunt, iar tu (daca te respecti) ar trebui sa le raspunzi sincer. ei (teoretic) te cunosc, deci ar trebui sa-i avantajeze raspunsul :D