Despre schimbarea tricoului pe internet

Florea Cristian si Tudor de la Staupenet.ro la Caravana AutoSpuneam aici că umblu cu acelaşi tricou de câteva luni. Bineînţeles, la lunile de atunci s-au mai adunat câteva. Mi-am dat seama că umblu cu tricoul ăla de vreo doi ani de zile până la urmă.

Astăzi s-a produs schimbarea tricoului de care vorbeam acolo. De azi am o nouă poză de profil care mă reprezintă în online.

Poza este făcută de Dan la Caravana Auto (care, apropo, a fost foarte tare. O să îi dedic un articol zilele astea). Originalul îl vedeţi undeva în stânga articolului pe care îl citiţi acum, iar ce-a ieşit se poate observa cam pe la toate pozele mele de profil, sau chiar la pagina Despre Mine. Îmi cer scuze faţă de Tudor pentru că mi-am permis impertinenţa de-al tăia din poza originală pe motiv că vreau doar eu să apar acolo.

Voi veni cu o nouă versiune a pozei, una cu o claritate mai bună, imediat ce reuşeşte Dan să mi-o trimită. Am fost atât de nerăbdător, încât pe aceasta am furat-o de pe Facebook, nici măcar să aştept să mi-o dea n-am fost în stare.

Cat despre întrebarea „De ce această schimbare?”, voi ştiţi că eu, deşi mi-am schimbat identitatea în online, nu mi-am schimbat şi poza de profil?

Acum, dacă tot am prins o poză care-a ieşit cât de cât ok, m-am gândit că ar fi cazul să fac şi această schimbare. Nu garantez că poza asta va rămâne ani de zile aici, dar până la următoarea care să-mi placă, sigur va trece destul timp.

Acum e timpul pentru păreri şi sugestii din partea voastră. Dacă doriţi, bineînţeles.

4 Comments

  1. Tudor 16 august 2011
    • Cristian Florea 16 august 2011
  2. Dan Stefan 16 august 2011
    • Cristian Florea 16 august 2011

Leave a Reply