Despre seriale: Am intrat în rândul lumii. M-am uitat la primul serial

De fiecare dată când începeau prietenii mei să discute despre seriale, începeam să mă joc pe telefon sau să-i trollez, prefăcându-mă că ştiu despre ce-i vorba. La un moment dat îşi dădeau seama că habar n-am şi mă întrebau cum de n-am văzut serialul X, iar feţele lor erau de nerecunoscut când răspundeam, fără niciun fel de jenă, că n-am văzut niciodată niciun serial, nu că mi-ar fi scăpat X sau Y.

Motivul pentru care nu m-am uitat la seriale este pentru că știu foarte bine un singur lucru despre seriale: dacă încep, nu mă mai opresc. Adică dacă încep cu episodul 1, sigur nu mai dorm o noapte sau nu mai fac nimic în ziua aia, pentru că aşa-s serialele făcute, ca să te lase în plop chiar la sfârşitul episodului şi să vrei să-l vezi şi pe următorul.

Într-adevăr, aş fi putut să încep să mă uit la un serial şi să-mi impun să văd numai un episod pe zi, dar în ritmul ăsta aş fi terminat abia pe la 50 de ani de văzut toate serialele importante şi m-aş fi lovit de spoilere peste tot în timpul ăsta. De-aia cred, totuşi, că serialele ar trebui văzute relativ repede.

Despre seriale: Am intrat în rândul lumii. M-am uitat la primul serial - the newsroom

Oricum, acum câteva zile am hotărât să mă uit la un serial. Şi-am văzut The Newsroom, un serial foarte fain în care acţiunea se desfăşoară în jurul unei televiziuni. Are două sezoane: primul are 10 episoade de câte-o oră, iar al doilea 9.

Aşa cum ziceam şi mai sus, n-am vrut să mă uit la seriale pentru că eram sigur c-o să pierd foarte mult timp cu asta. Şi ghici ce? În prima zi m-am uitat la 7 episoade din primul sezon, iar a doua zi le-am văzut pe restul. Apoi am făcut o pauză de-o săptămână şi, în al doilea sezon, m-am uitat la primele 6 episoade într-o zi şi la celelalte a doua zi.

Oricum, începutul a fost mai greu, că deja mă gândesc la care o să fie următorul serial pe care am să-l văd. Am aici o listă întreagă. 😁

Chiar, care a fost primul serial pe care l-ai văzut şi cât ţi-a luat să-l termini?

Scurt update despre seriale

Iar dacă tot am început discuția despre seriale prin acest articol scris în 2014, propun s-o continuăm și-acum. De când au apărut Netflix și HBO Go mi-am schimbat total părerea despre seriale, comparativ cu ce-am scris mai sus. Am la activ niște zeci de seriale văzute, ba chiar am și recomandat 3 seriale de comedie pe care le-am văzut. Le găsești aici.

17 Comments

 1. Alexandru Ion 8 august 2014
  • Cristian Florea 8 august 2014
 2. paunaoana 8 august 2014
  • Bogdan 8 august 2014
   • Cristian Florea 9 august 2014
 3. denisa m 8 august 2014
  • Cristian Florea 9 august 2014
 4. tudor CeMerita 8 august 2014
  • Cristian Florea 9 august 2014
 5. Adi 8 august 2014
  • Cristian Florea 9 august 2014
 6. Olga 8 august 2014
  • Cristian Florea 9 august 2014
 7. Silviu 9 august 2014
  • Cristian Florea 9 august 2014
 8. Laurentiu Buica 9 august 2014
  • Cristian Florea 10 august 2014

Leave a Reply