Diseară îmi poţi auzi vocea la Radio România Cultural :D

După prima apariţie la radio s-au schimbat destul de multe lucruri, în special în ceea ce priveşte casastiti.ro (care nici nu exista pe vremea aia sub formă de website). Oricum, nu ştiu exact dacă despre casastiti o să discutăm diseară, dar important e că o să vorbim despre blogging. :D Iar Florin Vasiliu, realizatorul emisiunii, spune c-o să vorbim pe înţelesul tuturor, nu doar pentru internauţi. Aşa că pregăteşte-te, că ar trebui să fie interesant.

Deci dacă pe la 22:20 încă nu dormi sau încă nu petreci, poţi intra pe romaniacultural.ro să asculţi dialogul dintre mine şi Florin. Iar dacă nu eşti la PC, să ştii că pentru iOS şi Android există aplicaţia Radio România Cultural. O găseşti App Store, respectiv Google Play.

Ne auzim diseară!

Lasă un comentariu

12 comentarii

 • Loredana Pricopie 27 Ian 2015, ora 12:52

  Bafta. :)

  • Cristian Florea 27 Ian 2015, ora 13:10

   Mulţumeeeesc!

 • Andrei A. 27 Ian 2015, ora 13:07

  Ce tare! Bravo, tinere :)

  • Cristian Florea 27 Ian 2015, ora 13:10

   Mulţumesc! :D

 • Raluca L 27 Ian 2015, ora 14:22

  Bafta multa! Te voi asculta cu interes.
  Am fost si eu invitata la aceasta emisiune acum cateva luni, Florin este un om tare de treaba.

  • Cristian Florea 27 Ian 2015, ora 21:40

   Mulţumesc mult! Mai e puţiiiin. :D

 • Jorjette 27 Ian 2015, ora 15:52

  Bravo! O sa te ascultam, Romania Cultural face parte din viata noastra de zi cu zi, alaturi de Romania Actualitati :) Ii ascultam pentru ca au foarte multe informatii utile de oferit.

  • Cristian Florea 27 Ian 2015, ora 21:43

   Mulţumesc! Mă bucur să aud asta! :D

 • doru 27 Ian 2015, ora 20:16

  deja am intrat pe site . e si live video emisiunea ?

  • Cristian Florea 27 Ian 2015, ora 21:43

   Nu, nu, nu va fi şi video. :D

 • andrei iovanescu 28 Ian 2015, ora 09:13

  Buna ziua ! Eu sunt un mare ascultator de radio si in special de Radio Romania Cultural…Urmaresc cu mare atentie emisiunile lor pentru ca sunt foarte interesante….Aseara (pe 27.012015), cand am ascultat ca de obicei BlogCultura cu Florin Vasiliu am aflat de acest blog…Mi s-a parut foarte interesanta ideea realizatorului blogului asa ca am decis sa ma informez mai mult…Si mi-a placut ce am gasit !….Urmaresc cu mare atentie fenomenului blogging-ului din Romania ( de putin timp , ce e drept ), dar asa am aflat ca multi si-au facut un blog fara a avea ceva de spus cu adevarat…..In schimb, la emisiunea BlogCultura sunt prezentati oameni care au intr-adevar ceva de spus, ceva de impartasit ( a se citi share-uit ) din spiritul lor critic si analitic, oameni cu adevarat interesanti ale caror blog-uri sunt foarte atractive…..Mi se pare un lucru frumos si de apreciat ca cineva sa isi fac un blog in primul rand pentru a-i ajuta pe ceilalti prin crearea unui flux de idei si de-abia mai apoi in scop pecuniar….Banii sunt importanti, mai ales in aceste vremuri, dar eu consider ca daca un blogger isi face din ei un scop in sine, atunci numarul de vizitatori online va scadea si la fel si popularitatea blogului sau….Comunicarea e mult mai importanta, pentru ca informatia si cunostintele vehiculate astfel inseamna putere….si apoi vin si banii….Asa ca mi se pare super ideea acestui blog cat si a site-ului casastiti.ro….Va doresc o zi frumoasa !

  • Cristian Florea 28 Ian 2015, ora 09:45

   Salutare, Andrei,

   Mă bucur că ai trecut pe-aici şi-ţi mulţumesc pentru cuvintele frumoase. Sper să găseşti mereu câte ceva util pe blogul meu şi pe casastiti.ro. Îţi doresc o zi grozavă!