Poți dona pentru educația din România, iar Vodafone va dubla acea donație

În timpul situației de urgență cauzată de noul coronavirus, unul din trei elevi din România nu a avut acces la educație. Din păcate, pandemia e departe de a fi pe sfârșite, iar asta înseamnă că vor mai urma luni bune în care copiii nu vor putea merge la școală așa cum o făceau înainte.

Pentru o treime dintre elevii din România asta înseamnă că la finalul pandemiei vor avea mult mai mult de recuperat și, din păcate, unii dintre ei ar putea renunța de tot la ideea de școală până atunci. Nu-i vina lor, nu putem să-i condamnăm, dar putem să-i ajutăm.

Vodafone lansează campania „Împreună nu lăsăm niciun elev în urmă”, prin intermediul căreia își propune să ajute elevii din toată țara care nu au acces la educație prin furnizarea de resurse fizice și digitale prin intermediul cărora fiecare elev să poată studia chiar și când distanțarea îl ține departe de școală.

Dacă vrei să ajuți, poți dona 2, 5 sau 10 euro aici, iar Fundația Vodafone va dubla, la finalul campaniei, întreaga sumă donată și va folosi toți banii pentru achiziționarea de resurse educaționale, realizarea de masterclasses specifice pentru toți elevii, acces la o bibliotecă digitală și programe de îndrumare.

E important să investim în educația copiilor pentru a le oferi o șansă egală tuturor, dar și pentru că elevii ajutați astăzi pot fi profesioniștii de care avem nevoie mâine. Pot fi viitori medici, avocați, instalatori, profesori sau ingineri care, cu ajutorul nostru de acum, primesc șansa de a reuși în viață.

Dacă vrei să donezi, o poți face fie prin SMS la numărul 8846, fie cu ajutorul unui card bancar. Eu am donat folosind cardul bancar, iar procesul este extrem de simplu:

  1. Intri pe vodafone.ro/educatie
  2. Alegi suma pe care vrei s-o donezi chiar de pe pagina campaniei și apeși pe butonul Donează;
  3. Vei fi redirecționat pe o pagină pe care va trebui să introduci datele personale și apoi va trebui să apeși iar pe un buton numit Donează;
  4. Ultimul pas e să introduci datele cardului, iar dacă donația s-a efectuat cu succes, vei vedea următorul mesaj:
Poți dona pentru educația din România, iar Vodafone va dubla acea donație

Poți dona și tu sau poți citi mai multe despre campanie aici.

Încă ceva: te invit să arunci o privire peste clipul de manifesto de mai jos 👇🏻

Poți dona pentru educația din România, iar Vodafone va dubla acea donație

Leave a Reply