Am de dat două invitații la WeLoveDigital Forum. Vrei și tu una?

Update: Câștigătorii sunt Lavini și Cristian Milea. Felicitări!

WeLoveDigital Forum este un eveniment marca profit.ro, care promite să aducă informații valorosoase despre video content, antreprenoriat și finanțare, e-commerce, e-payment, storytelling, strategie digitală, securitate, UX, tehnologii innovative și multe, multe altele. Se află la prima ediție, o să aibă loc între 28 și 29 martie la Hotel Marriott, iar lista de speakeri arată cam așa:

speakeri welovedigital forum

Mi se pare o oportunitate grozavă de a învăța lucruri noi și a te întâlni cu oameni din domeniul digitalului. Dacă ți se pare interesant, să știi că am primit de la organizatori două invitații pentru cititorii blogului meu. Ca să câștigi una dintre ele, te invit să lași un comentariu la acest articol și să-mi spui până mâine, 25 martie, ora 12:00, pe care dintre speakerii de mai sus îți dorești cel mai mult să-i asculți la eveniment și de ce.

Informații despre program găsești aici.

P.S: Mai are și Cristi două invitații, aici.

Lasă un comentariu

15 comentarii

 • Mihai 24 Mar 2016, ora 10:42

  Imi doresc sa il ascult pe Tudor Manea, vreau sa deschid un business in e-commerce si am nevoie de experienta lui.

 • TSBogdan 24 Mar 2016, ora 10:56

  Aș vrea să îl ascult pe Alexandru Negrea pentru că am văzut recent un interviu cu el și, pentru că sunt de acord cu părerile exprimate de el acolo, aș vrea să profundez subiectul!

 • Lavini 24 Mar 2016, ora 13:47

  Intreaga suita pare interesanta, insa mi-au atras atentia Florin Pravai (Google romania) pentru ca daca nu Google are cele mai calitative informatii legat de digital, atunci cine? si Robert Berza, Zoot.ro, mi se pare ca ce a facut si face zoot de cand s-a lansat a ridicat niste stachete si ar fi interesant de urmarit strategia din spate.

 • Diana Solomon 24 Mar 2016, ora 13:55

  Pe Alexandru Negrea, pentru că mi se pare cel mai relevant pentru domeniul meu de interes.

 • Mihai Pintilie 24 Mar 2016, ora 17:36

  Pe Cristian Ignat caci de la el mereu afli lucruri noi.

 • Cristian Milea 24 Mar 2016, ora 17:49

  Salut. Mi-ar place enorm sa ajung la acest eveniment pentru ca unul din mentorii caruia i-am citit si o parte din carti este Marius Ghinea. Imi doresc sa-l intalnesc personal, pentru ca pana acum nu am avut oportunitatea. Ii urmaresc aparitiile media, am urmarit si emisiunile Arena Leilor si imi place Antreprenoriatul si Investitiile. Cred ca daca voi reusi sa ajung la acest eveniment cu siguranta voi reusi sa imi cresc nivelul de cunoastere si voi dezvolta relatii in care pe viitor sa putem face schimb de valoare.
  Iti multumesc si sa ai o zi de poveste :).

 • Monica 24 Mar 2016, ora 17:52

  As vrea sa-i ascult pe Florin Pravai si Marius Ghenea, doua perspective pe care cu siguranta le-as valoriza foarte mult.

 • StefanitaZigZag 24 Mar 2016, ora 18:08

  @Marius Ghenea – descoperitor de talente la #antreprenori, #investiții și #parteneri
  @Orlando Nicoară – pragmatism de antreprenor
  @Alexandru Negrea – potențial și viziune

 • Gabriel Codin 24 Mar 2016, ora 20:21

  Ioana Anescu,pentru ca stie situatia din Romania,care e diferita de celelalte zone ale Europei.

 • Emil Calinescu 25 Mar 2016, ora 09:03

  As zice Orlando Nicoara ori Alex Negrea, dar l-am mai auzit. Asa ca, intr-un fel, astept sa aud speakeri despre care nu stiu mare lucru. Ei ma pot surprinde. Alex Negrea imi place, am ce invata de la el, dar de surprins mai greu.

 • Ana-Maria 25 Mar 2016, ora 10:10

  Dacă e să mă întrebi pe mine și să-ți răspund sincer, sunt convinsă că de la fiecare om, nu mai zic de speakerii acestui eveniment, ai ceva de învățat, ceva de „furat”, ceva de admirat. Eu mi-aș dori să îi întâlnesc pe toți. Mi-ar plăcea să le aud poveștile, dar în special mi-aș dori să mă întâlnesc cu antreprenorii. Să îmi povestească puțin cât de greu/ușor le-a fost lor la început sau care e secretul unei afaceri atunci când ești tânăr sub 25 de ani. :) Mulțumesc, Cristian, atât pentru concurs cât și pentru șansa de a afla ceva nou în fiecare zi de la tine.

 • Sorina 25 Mar 2016, ora 14:41

  Pe Cristian Ignat pentru ca ma intereseaza pentru jobul meu.

 • Anca 25 Mar 2016, ora 14:53

  Pe Radu Ionescu, COO, Dentsu Aegis Network Romania & Sorin Sfetcu, Deputy Managing Director, iProspect Romania