După o săptămână de provocare

Azi se face o săptămână de când am început exerciţiile în urma provocării de la Motivonti. Ce s-a întâmplat în această săptămână?

1. Mi-am dat seama că întotdeauna există timp pentru a face exerciţii. Trebuie doar să vrei.

2. Datorită exerciţiilor, m-am trezit mult mai motivat şi mai binedispus în fiecare dimineaţă. Poate părea un paradox, dar atunci când consumi energie făcând exerciţii fizice, de fapt câştigi energie.

3. Mi-am depăşit nişte limite: 50 de minute de alergare fără oprire, am strâns 100 de abdomene într-o serie (am făcut două serii a câte 100) şi am strâns 30 de flotări într-o serie (trei serii a câte 30). La partea cu flotările trebuie să mai lucrez, că aici nu-s mulţumit deloc.

4. Am avut o febră musculară de toată frumuseţea. Poate par sado-masochist, dar mie îmi place febra musculară.

5. Am descoperit, cu ajutorul unei colege, filmuleţul ăsta şi chiar am încercat să fac exact cum mi se zicea acolo.

6. Am avut un somn mai bun.

7. Am avut o poftă mai bună de mâncare.

8. Mi-am făcut un document Notepad în care mi-am notat la sfârşitul fiecărei zile ceea ce am lucrat. La sfârşit sigur voi fi uimit de evoluţie.

9. Am avut mai mult chef de învăţat. Am fost mai relaxat, iar mintea era odihnită.

10. Sunt hotărât să continui cu exerciţiile şi după ce se termină provocarea.

La voi cum a fost? Apropo, niciodată nu e prea târziu să vă apucati de exerciţii. Peste o săptămână, cu cât suntem mai mulţi să povestim ce-am făcut, cu atât e mai bine.

motivational

Lasă un comentariu

5 comentarii

 • Ana- 14 Mai 2012, ora 16:40

  Bravooo!Si eu m-am apucat de sport si de healthy food, am alergat 15 minute, pt prima data, si fac 10 min pe zi cu hoola-hoop plus masaje anticelulitice. Am slabit 4 kg intr-o luna, fara efort prea mare. keep it up!

 • Cătălin 16 Mai 2012, ora 14:01

  Cred că voi face şi eu aşa ceva, să-mi pun nişte ţeluri anume, şi să le şi fac. Idee bună, nimic de spus, totuşi cam greu de aplicat.

  • Florea Cristian 16 Mai 2012, ora 23:38

   Dacă ne promiţi nouă că faci, aşa se va întâmpla, că nu-ţi va da voie conştiinţa să nu te ţii de promisiune. Aşa e în cazul meu cu provocarea de la Motivonti.