Ești pasionat de comunicare? EFdeN recrutează

EFdeN este un ONG atlfel. Este o echipă formată din tineri care vor să schimbe lumea în bine prin construirea de case sustenabile. Au început în 2014, după ce au construit o casă 100% sustenabilă cu care au participat la Solar Decathlon, cea mai mare competiție internațională de construit case sustenabile. Astăzi, acea casă este primul Centru de Cercetare a Condițiilor de Confort din România și este deschisă pentru vizitatori în fiecare zi de duminică.

După ce au trecut de acest prag, au vrut mai mult, așa că s-au înscris la concursul Solar Decathlon Middle East, care va avea loc în Dubai, în luna noiembrie 2018. Ei au gândit o casă care va păstra temperatura constantă în condițiile din deșert (foarte cald ziua și foarte frig noaptea), iar acum o construiesc în București.

Ca să completeze echipa care va participa la competiție, au nevoie de voluntari care să se ocupe de partea de comunicare a proiectului. Dacă ești pasionat de comunicare și vrei să-ți începi cariera participând la o competiție internațională de o asemenea anvergură, dă un mail pe hr@efden.org pentru detalii.

Alături de cei peste 50 de voluntari care formează deja echipa EFdeN (arhitecți, ingineri, designeri, horticultori, fundraiseri și multe alte discipline), au nevoie de:

  1. Communication Coordinator
  2. Communication Coordinator Assistant
  3. Media si Influencers Relations Resposible
  4. Social Media Responsible
  5. Website & Newsletter Responsible
  6. Photo Content Responsible
  7. Video Content Responsible
  8. Graphic Designer
  9. Events Coordinator

Dintre toate posturile disponibile mai sus, sigur găsești ceva care să ți se potrivească. :D

EFdeN Proiect Casa Echipa

Tags:

Leave a Reply