Uite cum poți merge la Electric Castle cu Electric Train, un tren special amenajat

Despre cât de faină e atmosfera unui festival n-are rost să îți mai povestesc, pentru că probabil știi deja asta, dacă ai deschis acest articol. Faptul că vrei să ajungi la Electric Castle e clar, dar hai să-ți spun cum poți transforma plecarea aceasta într-o experiență inedită, pentru că pe lângă festival, ai putea să te bucuri altfel și de drumul până la Bontida și înapoi, dacă alegi să mergi cu Electric Train.

Hai să-ți prezint Electric Train, by Beck’s

Electric Train este un tren pus la dispoziție de Beck’s pentru toți fanii brandului și pentru cei care apreciază muzica bună. E diferit de alte trenuri prin următoarele lucruri:

1. Nu oricine poate urca în el, ci doar cei care chiar merită să facă asta;

2. Timp de 15 ore, cât îi ia trenului să ajungă la Electric Castle, va fi un party continuu. Dar nu orice fel de party, ci un silent disco (adică fiecare călător va avea câte-o pereche de căști).

3. Muzica din tren va fi live, dictată de oameni ca Golan – DJ Set, Electric Brother, The Model, Silent Strike, Dan Basu sau Vast Solo (Duro Disco).

Cum poți urca în Electric Train?

Trebuie să intri pe becks.ro și să introduci acolo codurile de pe spatele dopurilor de la sticlele Beck’s. Fiecare cod introdus îți acordă un punct în acea platformă. Când aduni 70 de puncte, îți poți cumpăra cu ele drumul dus-întors la Electric Castle, plus un abonament pentru toate cele 4 zile de festival, de aici. Dacă inviți mulți prieteni la bere și păstrezi tu toate codurile, cu 100 de puncte poți cumpăra de aici drumul și accesul la festival pentru două persoane + locuri de cazare la cort în camping-ul festivalului. Sau dacă ai deja biletele și transportul aranjate pentru Electric Castle, poți cumpăra de aici tricouri, corturi sau alte echipamente de festival.

Dacă faci un calcul simplu, o să-ți dai seama că e una dintre cele mai bune metode de a merge la Electric Castle. Pe lângă faptul că o să bei bere bună, ai acces și într-un super tren până acolo, plus abonament la festival și, eventual, cazare în camping.

Eu o să fiu în tren, deci dacă obții și tu acces, să-mi zici și mie, că ar fi păcat să nu bem o bere în alea 15 ore, mai ales că în tren o să avem și food & drinks. ? Iar mai jos, o poză de la evenimentul de lansare al acestui tren, în care eu făceam un live pe Facebook. :))

cu electric train pana la electric castle

Tags:,

2 Comments

  1. Mihai 12 iulie 2016

Leave a Reply