eMag a vândut în următoarele două zile de după Black Friday de 2 – 3 ori mai mult decât de obicei

Acum o săptămâna am fost la A Touch of Innovation, un eveniment by Revista Biz, aflat la prima ediție, care a adus profesioniști din diverse domenii, rugându-i să ne vorbească despre inovație. Practic, fiecare invitat a vorbit despre felul în care a inovat el în cadrul afacerii pe care o conduce și cum acest lucru a schimbat (de multe ori radical) direcția în care se îndreaptă businessul.

Am făcut o prezentare cu lucrurile pe care le-am scris eu pe Twitter de la eveniment.

Printre invitați a fost și Viorel Spînu de la Robofun. Cu ocazia asta am înțeles mai multe despre ce fac ei la Robofun și de unde pornesc ideile lor năstrușnice. La eveniment a venit robotul Ghiță, care putea spune cu voce tare niște lucruri pe care le scriai într-un laptop și care avea niște senzori de mișcare, iar când erai în raza lui de acțiune, își ducea capul în direcția în care mergeai și tu. Tot ei au făcut în 2012 și o tastatură din cutii de bere, cu care m-am jucat și eu la Webstock-ul din acel an.

Mai multe creații de-ale lor poți găsi aici.

Conferința a fost extrem de utilă. Am simțit că am plecat de-acolo cu o doză de inspirație și-am ajuns acasă cu ideea că dacă vrei să inovezi în ceea ce faci, de multe ori e de-ajuns să te deconectezi puțin și să încerci să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă.

One Response

  1. Eugen 3 decembrie 2015

Leave a Reply