Eu cred că iarna a fost biciclistă într-o viaţă anterioară :))

Sâmbătă am profitat de ziua călduroasă şi am ieşit la plimbare cu bicla. Atunci mi-am dat seama că iarna s-ar putea să fi fost biciclistă la un moment dat, de-aia ne mai dă din când în când câte-o zi călduroasă, ca să mai pedalăm şi noi puţin fără să fim deranjaţi de vânt, ploaie şi ninsoare. Până sâmbătă, nu mai ieşisem cu bicla de aproape două luni de zile, iar pentru unul ca mine, două luni de stat pe tuşă înseamnă enorm. Şi în ora aia şi jumătate de pedalat cred că am adunat energie cât pentru toată săptămâna.

Am observat o chestie tare interesantă încă de pe vremea când făceam atletism: dacă practici un sport care-ţi place, deşi consumi energie şi arzi calorii, eşti mult mai energic şi mai binedispus după. N-am înţeles exact care-i explicaţia, dar cred că-i vorba despre faptul că faci ceva ce-ţi place, adunat cu faptul că sportul te relaxează şi te detaşează de cotidian. Oricum, important e că metoda asta funcţionează absolut de fiecare dată, pe testate! Mai greu e până te urneşti să ieşi din casă, că apoi sigur n-o să mai vrei să mai intri prea curând.

Scriu articolul acesta pentru că am fost provocat de cei de la Secom. Ei au un produs care se cheamă MSM şi care e un supliment alimentar, făcut ca să reducă inflamaţiile şi durerile şi să sporească mobilitatea articulară. După ce mi-au povestit despre produs, m-au provocat să scriu un articol în care să spun când a fost ultimul moment în care m-am simţit liber în mişcare. Adică ultimul moment în care m-am bucurat de sport fără probleme. Aşa că am profitat de ocazie ca să mă laud că am ieşit cu bicicleta mea roşie şi frumoasă. :D

Totodată, Secom a făcut un clip foarte interesant cu care să explice mai bine cum e cu libertatea în mişcare.

Chiar, cum o fi să ieşi din lift şi să dai nas în nas cu o balerină care face tumbe? :)) De când am văzut clipul am început să mă întreb cum aş fi reacţionat eu la asta.

În încheiere, o poză de sâmbătă, că poate îţi vine şi ţie cheful de pedalat.

 

4 Comments

  1. Evelina 4 februarie 2015
    • Cristian Florea 4 februarie 2015
  2. Adi 4 februarie 2015
    • Cristian Florea 5 februarie 2015

Leave a Reply