Există o aplicaţie pentru orice. Azi, cum să găseşti cazare oriunde în România

Ieri m-am uitat în topul de aplicaţii gratuite de la AppStore. Fac asta din când în când ca să văd ce mai e descărcat într-o nebunie. Aşa am descoperit Cazare România (download pentru iOS şi Android), o aplicaţie care face fix ce zice: îţi găseşte cazare oriunde în România.

Se bazează pe locaţie ca să vadă unde eşti şi-ţi arată ce posibilităţi de cazare ai în jur. Are, bineînţeles, şi-o funcţie de search cu care poţi căuta cazare într-un anumit oraş. Totodată, poţi filtra din setări dacă vrei să-ţi arate numai hoteluri sau pensiuni de un anumit număr de stele, poţi seta un interval de preţ pe care eşti dispus să-l cheltuieşti pentru o noapte de cazare şi poţi direct din aplicaţie să închiriezi camera.

Am căutat de curiozitate şi oraşul Focşani şi am văzut că apar pe listă şi 3 hoteluri de-acolo. Într-adevăr, în Focşani sunt mai multe posibilităţi de cazare, dar e bine de ştiut că poţi căuta cazare până şi-n oraşele care nu prea sunt pregătite pentru turişti.

Aplicaţia îţi mai arată şi ce ai putea vizita în împrejurimi şi, ca şi în cazul cazării, poţi filtra ce fel de atracţii turistice vrei să-ţi arate (că poate nu vrei să vizitezi case memoriale, spre exemplu).

Pe mine m-a atras cel mai mult faptul că pot să am într-un singur loc o listă cu toate posibilităţile de cazare din ţară, alături de preţul pentru fiecare în parte.

Tags:

2 Comments

  1. Onosa Ortansa 8 februarie 2017
    • Cristian Florea 9 februarie 2017

Leave a Reply