De azi încep un experiment pe LinkedIn

Ce rost ar avea social media dacă nu aș încerca în fiecare zi să învăț ceva nou? Azi mi-am dat seama că dintre rețelele sociale importante în România, nu am acordat deloc atenție LinkedIn-ului. Și nu pentru că aș fi avut ceva împotriva lui, ci pentru că nu mi-a dat prin cap să fac asta.

Adică tot ce făceam pe LinkedIn până azi era să intru acolo și să aprob cererile de conectare. Și mai dădeam share articolelor de pe blog, nimic mai mult. Azi am hotărât să încep să folosesc și platforma Publishing pe care au dezvoltat-o, care e un fel de blog în cadrul contului fiecărui utilizator.

Și am scris și primul articol, iar provocarea e să scriu cel puțin săptămânal câte o postare acolo. Îmi place că LinkedIn-ul îmi oferă și statistici referitoare la conținutul pe care-l public și pot vedea câți oameni interacționează cu el și de unde vin aceștia, iar asta s-ar putea să mă ajute în timp să-mi dau seama cum să fac textele de pe LinkedIn să fie mai bune, iar peste câteva luni mi-am propus să scriu un articol cu câteva concluzii pe care le găsesc în urma acestui experiment.

Dacă ai sfaturi sau recomandări pentru un începător în ale LinkedIn-ului, le accept cu drag. :D

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • rivi 13 Oct 2016, ora 10:36

  sunt vorbe care spun că LinkedIn moare, chiar dacă l-a luat Microsoft. Acum, ce să zic, aștept rezultatul experimentului.

  • Cristian Florea 13 Oct 2016, ora 10:38

   Momentan am rămas uimit să văd că articolul a avut vreo 10 vizualizări în câteva minute, fără să-i dau share sau să lucrez vreodată la comunitatea de-acolo. Deci e un început bun. :))

 • Emilian 13 Oct 2016, ora 10:53

  Nu stiu daca o fi fost de vina targetarea facuta de mine, dar la o campanie de ads, am avut vreo 30 000 afisari si 2 click-uri. Ori cineva umfla cifrele alea, ori ad-ul era incredibil de prost. :))

  Concluzia. Evita sa bagi bani. Au niste scoruri de te doare capul.

  • Cristian Florea 13 Oct 2016, ora 13:17

   Nu, încă nu vreau să bag bani. N-am auzit pe nimeni care să spună că a băgat bani și a meritat. :)) Momentan vreau să cresc organic o comunitate în jurul contului. :D

 • Bogdan Drăgotoiu 13 Oct 2016, ora 18:32

  Merită. Audiența este diferită

  • Cristian Florea 14 Oct 2016, ora 10:20

   Să vedem. :D Mersi!