De azi încep un experiment pe LinkedIn

Ce rost ar avea social media dacă nu aș încerca în fiecare zi să învăț ceva nou? Azi mi-am dat seama că dintre rețelele sociale importante în România, nu am acordat deloc atenție LinkedIn-ului. Și nu pentru că aș fi avut ceva împotriva lui, ci pentru că nu mi-a dat prin cap să fac asta.

Adică tot ce făceam pe LinkedIn până azi era să intru acolo și să aprob cererile de conectare. Și mai dădeam share articolelor de pe blog, nimic mai mult. Azi am hotărât să încep să folosesc și platforma Publishing pe care au dezvoltat-o, care e un fel de blog în cadrul contului fiecărui utilizator.

Și am scris și primul articol, iar provocarea e să scriu cel puțin săptămânal câte o postare acolo. Îmi place că LinkedIn-ul îmi oferă și statistici referitoare la conținutul pe care-l public și pot vedea câți oameni interacționează cu el și de unde vin aceștia, iar asta s-ar putea să mă ajute în timp să-mi dau seama cum să fac textele de pe LinkedIn să fie mai bune, iar peste câteva luni mi-am propus să scriu un articol cu câteva concluzii pe care le găsesc în urma acestui experiment.

Dacă ai sfaturi sau recomandări pentru un începător în ale LinkedIn-ului, le accept cu drag. :D

6 Comments

  1. rivi 13 octombrie 2016
    • Cristian Florea 13 octombrie 2016
  2. Emilian 13 octombrie 2016
    • Cristian Florea 13 octombrie 2016
  3. Bogdan Drăgotoiu 13 octombrie 2016
    • Cristian Florea 14 octombrie 2016

Leave a Reply