Fabrica de parchet

Fabrica de parchet 1 | Cristian Florea
Tehnologia avanseaza, iar noi o sa ajugem usor-usor sa folosim internetul pentru a cumpara orice. Nu este nimic rau in asta, dimpotriva.

Cine se gandea acum cinci ani ca o sa fie o fabrica parchet de unde clientii isi pot alege produsele online? Fie ca vorbim de parchet masiv, parchet multistrat (noua definiţie pentru parchetul stratificat), accesorii parchet, sau trepte din lemn, trebuie sa stim ca se gaseste foarte usor pe internet.

Pana cand voi creste si voi avea destula putere materiala incat sa-mi construiesc singur o locuinta, cred ca voi putea sa comand intreaga casa de pe internet (cu tot cu teren, mobila, arhitectura etc.), dar pana acolo mai este destul.

Sunt de parere ca parchetul, cand este cumparat, trebuie luat de la o firma de incredere. Natural Wood Floor este o firma din Marea Britanie cu sediul in Sighetu Marmatiei care vorbeste din spatele a 18 ani de experienta. Ei taie si prelucreaza lemnul rational, avand respect fata de mediul inconjurator si fata de oamenii care se bucura de podoaba verde a tarii noastre (si nu numai), iar asta nu poate decat sa ne bucure. Vom avea parchetul pe care ni-l dorim, la preturi rezonabile, fiind cu mintea impacata ca n-am distrus nimic dorindu-ne un asemenea confort.