Se face un seminar gratuit de PR pentru studenții la facultăți de Comunicare, Marketing sau PR

Îmi place că la evenimentele organizate de Evensys se pune foarte mare accent pe noua generație. Și fie că e vorba de evenimente la care bloggerii (chiar și cei aflați la început) au acces gratuit, fie că vorbim, ca în cazul de față, de seminarii destinate studenților, se pare că au înțeles că în comunicare e ca în sport: dacă nu faci baze sportive pentru juniori, nu vom avea seniori la națională. Așa e și aici: dacă nu le oferi oportunități studenților, vor ști doar ceea ce învață la facultate, adică mai nimic. Și dacă le dai ocazia să vadă mai devreme și lucruri practice, vei ajuta la creșterea industriei.

De aceea, în cadrul PR Forum 2016, se face un seminar dedicat studenților în an terminal la facultăți de Comunicare, Marketing sau PR. Seminarul are loc pe 22 martie 2016 la JW Marriott Hotel din București, se numește YoungPR (powered by Orange) și aduce experți în comunicare pe care-i pune față în față cu studenții, cu scopul de a le împărtăși celor aflați la început câte ceva din experiența lor.

Înscrierile se fac aici. Participarea e gratuită, dar locurile sunt limitate. Iar dacă vei fi acceptat, nu uita că scopul tău e să pui cât mai multe întrebări și să faci rost de contactele invitaților. N-ai vrea să ai o ocazie atât de importantă și să pleci de-acolo cu nedumeriri.

young pr seminar 2016

One Response

  1. Eugen 18 februarie 2016

Leave a Reply