Eu ce as face?

Eu ce as face? 1 | Cristian FloreaTocmai am primit o leapsa de la Ionutz in care trebuie sa spun ce as face daca m-as trezi femeie :-?
Probabil va ganditi ca va urma un raspuns din ala ca din filme: „Ma duc in oglinda si ma pipai” … nu … nu e asa. Nu sunt chiar atat de obsedat :P
Pai..cred ca m-as speria si…m-as gandi intai daca sunt beat, drogat sau daca cineva vrea sa faca vre-o gluma proasta, as incerca sa-mi amintesc „ce s-a intamplat aseara” si m-as gandi la o rezolvare.

Pentru ca raspunsul nu e tocmai atat de lung si pentru ca va iesi un post de cateva randuri m-am gandit sa mai adaug niste scurte de moment:
– dau leapsa numai celor care vor s-o ia :))
– trebuie sa termin un proiect la fizica (de vreo cateva pagini) dar mi-e cam sila
– am descoperit ca-mi merge WoW (nu stiu ce avea inainte de nu voia sa se conecteze)
– certurile continua (de parca o meduza confuza (nu dau link pt ca nu vreau) nu era de ajuns, a mai aparut si un baiat pe nume Scorillo care are ceva cu mine de la o vreme. Dar putin imi pasa :-j)
– sunt cam indiferent de ceva timp..o fi bine? :-?? (indiferent in sensul ca nu-mi pasa ce crede x despre mine sau ca ma vorbeste y sau ca mi-a atras cineva atentia sau chestii de genul)

Voi ce scurte aveti si cum credeti ca ati putea raspunde acelei intrebari din leapsa?

Tags:

9 Comments

  1. ionutz 14 noiembrie 2008
  2. Ndrey 14 noiembrie 2008
  3. CarmenPunkGirl 14 noiembrie 2008
  4. Cristian Florea 14 noiembrie 2008
  5. ionutz 16 noiembrie 2008
  6. WraiTh 16 noiembrie 2008
    • Andrei 1 noiembrie 2009
  7. Alinush 16 noiembrie 2008
  8. Cristian Florea 16 noiembrie 2008

Leave a Reply