Facebook introduce informații despre numărul total de like-uri în notificări

Am observat azi și mi se pare foarte util. Dacă ești tăguit într-o poză sau într-un video și cineva dă like, îți apare la notificări și care-i numărul total de like-uri primite de poză sau de clip. Iar dacă publici tu un status, în notificările temporare care apar în colțul din stânga e scris și numărul de like-uri date până în acel moment. Iar e fain, că nu mai trebuie să mai intri pe postare ca să vezi cât de bine a prins.

A, iar săptămâna trecută am observat o traducere automată.

traducere automata - facebook

Concluzia e simplă: Facebook schimbă în fiecare zi câte ceva, fie că observăm sau nu. Asta înseamnă că o strategie de promovare pe Facebook care pare ideală azi s-ar putea să nu funcționeze deloc mâine. Singurul lucru care funcționează dintotdeauna și pe orice rețea socială cred că e conținutul de calitate.

Lasă un comentariu

5 comentarii

 • Gift idea 1 Iul 2015, ora 18:34

  Este de ceva timp. Mie imi pare bine ca a introdus-o si in grupuri. O mutare foarte faina. Acum astept mutarea cand vor introduce jocuri in Messenger

  • Cristian Florea 3 Iul 2015, ora 10:10

   La mine abia acum a apărut. Poate este de ceva timp doar la anumite conturi. :D

 • pardauro 3 Iul 2015, ora 23:14

  O am și eu de câteva zile. Pe lângă asta, aștept ziua în care fb o să numere și comentariile scrise ca răspunsuri și nu doar comentariile directe.

  • Cristian Florea 6 Iul 2015, ora 14:40

   Da, da, ar fi o schimbare chiar utilă. :D