Facebook-Meet de Crăciun

Cu ocazia venirii acasă a celor doi bloggeri focşăneni stabiliţi în capitală, ne-am gândit că ar fi foarte frumos din partea noastră, a blogosferei vrâncene, să-i întâmpinăm cum se cuvinte, adică organizând un blogmeet.

PATRICKdan s-a zbătut foarte mult pe Facebook (şi nu numai) pentru ca acest eveniment să fie posibil şi, zic eu, a reuşit.

Dacă data de 18-19 decembrie nu convenea tuturor, week-end-ul 25-26 decembrie trebuia să le fie prielnic. Fiind sărbătoare, era mai greu să aibă treabă prin altă parte.

Aşadar, vă aşteptăm duminică, pe 26 decembrie 2010, la orele 12:00, la Irish Pub Focşani (pe Str. Brailei, nr. 102 – lângă Kaufland), să lăsaţi pentru câteva ore mâncarea multă de acasă şi să ne simţim bine în stil irlandez, alături de minunaţii noştri colegi de blogosferă.

Orice blogger, utilizator de Facebook, twitterist, sau om din presă este invitat să ni se alăture.

Unele întrebări în legătură cu evenimentul îşi pot găsi răspunsul aici. La altele veţi primi răspuns numai dacă întrebaţi.

P.S.: Dacă nu nimeriţi, găsiţi numerele mele de telefon la pagina Contact.

Lasă un comentariu

9 comentarii

 • Ana 24 Dec 2010, ora 12:31

  Craciun Fericit tuturor! Si have fun la intalnire!

 • Alex Dima 24 Dec 2010, ora 13:42

  Foarte tare ideea !

 • Camelia 24 Dec 2010, ora 18:03

  Sunt plecata din judet pe 26…poate cu alta ocazie.

  • PATRICKdan 24 Dec 2010, ora 18:21

   Cami, sper sa reusesti data viitoare, cel mai probabil in primavara :) Daca poti si acuma, bucurosi vom fi de colegi noi ;) Craciun linistit alaturi de cei dragi tie !

  • Florea Cristian 24 Dec 2010, ora 19:34

   ok. mulţumim, totuşi, pentru răspuns. şi pentru că dacă n-ai fi fost plecată ai fi venit :D

 • PATRICKdan 24 Dec 2010, ora 18:18

  multam fain, de ajutor, GRIM !
  sper sa ne strangem macar 10-12, eu o sa incec sa las mesaje la alti colegi mai putin conectati la ce inseamana un BlogMeet, sau cum i-am zis eu acuma, „FaceBook-Meet” ! chiar imi propun sa discutam, macar cateva cuvinte despre Retele Sociale, ce inseamna FB si cum poti sa te promovezi ! de mare ajutor ne va fi si Andra Zaharia care, zic io, fara discutie poate avea statutul de Invitat Special, dincolo de faptul ca e din Focsani ! amandoi, stim cat de prezenta este in OnLine, vranceanca noastra ;)
  din cate am vorbit eu pana acuma, Iulia si Valentina au altceva in program duminica dimineata, nu stiu nimic de Valy Crintea, Shmen si Capca1, iar Dan Brasov e posibil sa aibe un weekened prelungit la munte !
  in rest, Tiriac Auto va veni alaturi de noi, poate si cei de la Lecturi Urbane ! de asemenea, inca vreo 4-5 colegi care vin ca de obicei !

  • Florea Cristian 24 Dec 2010, ora 19:39

   Andra Zaharia promoveaza revvnation in social media, deci are experienta in acest domeniu. are ce sa ne invete :)