Facebook lansează o aplicație de Messenger pentru macOS și Windows

În 2020, când totul se întâmplă pe mobil în proporție de peste 80%, Facebook s-a gândit că e timpul să lanseze o aplicație de MacBook și una de Windows pentru Messenger. Ei spun că ne va ajuta să comunicăm mai ușor, atât prin intermediul mesajelor, cât și prin intermediul video call-urilor.

Ei bine, am instalat-o și eu pe MacBook (pentru că în continuare folosesc laptopul destul de mult) și, sincer să-ți spun, nu-i înțeleg utilitatea. Sau poate aveam eu așteptări prea mari?

Aplicația Messenger de pe laptop este fix ceea ce găsești dacă accesezi din browser site-ul messenger.com. Practic, au pus într-o aplicație funcționalitățile din Messenger și cam atât. O poți folosi ca să discuți cu prietenii folosind profilul tău personal de Facebook și cam aici i se termină funcționalitățile.

Eu speram să o pot folosi și pentru a răspunde la mesaje pe paginile de Facebook pe care le administrez sau pentru a răspunde la mesaje pe Instagram. Nu mai spun că, fiind tot în curtea Facebook, ar fi fost fain să poți trimite și primi mesaje și pe WhatsApp folosind această aplicație, dar nu e cazul deocamdată.

Totuși, dacă vrei să descarci aplicația Facebook Messenger, o găsești aici pentru laptopurile cu Windows și aici pentru MacBook.

Dar în loc să faci asta îți recomand mai degrabă să descarci aplicația Franz, care adună într-un singur loc mai multe chat-uri (Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Skype și altele). Este mult mai utilă, este intuitivă și reușești cu o singură aplicație să rezolvi mai multe probleme. Am scris despre Franz aici, dacă vrei să afli mai multe.

Facebook lansează o aplicație de Messenger pentru macOS și Windows

No Responses

Leave a Reply