Cum faci să se deschidă mereu Facebook-ul cu setarea „Most Recent Stories” activată

Am văzut că multe persoane se plâng de faptul că în News Feed le apar postări publicate cu două sau trei zile în urmă, în loc să le apară ultimele statusuri publicate de prieteni. Pe mine nu mă deranjează acest lucru, pentru că Facebook mi-a afișat de fiecare dată atât postări mai vechi, cât și statusuri abia publicate atunci când aveam setarea „Top Stories” activată.

Totuși, dacă tu vrei să ai mereu setarea „Most Recent Stories” activată, e destul de simplu să faci asta. De fiecare dată când selectezi această setare, dacă te uiți în bara de adrese, o să observi că URL-ul se schimbă din http://www.facebook.com/ în http://www.facebook.com/?sk=h_chr.

Așa că soluția ar fi ca de fiecare dată când accesezi Facebook, să încerci să intri direct pe http://www.facebook.com/?sk=h_chr. Poți pune la bookmark acest URL, dacă vrei să-ți fie mai ușor să-l accesezi așa. Facebook ține activată setarea „Most Recent Stories” pentru aproximativ 24 de ore și abia apoi se întoarce la „Top Stories”, așa că dacă intri o dată pe zi pe link-ul de mai sus, ar trebui ca zilnic să te poți bucura de cele mai recente postări din News Feed fără cine știe ce efort.

Din păcate, pentru telefon nu am găsit o setare care să-ți arate by default cele mai recente statusuri în News Feed, dar poate la un moment dat va apărea și ceva în acest sens.

facebook - most recent stories

sursa info

Leave a Reply