Am fost la un film indian. Și mi-a plăcut :D

Despre industria de film indian, recunosc, nu știu mare lucru. Am început să urmăresc fenomenul pentru că l-am văzut pe Vlad, colegul de Kooperativa 2.0, un mare fan al acestor filme. Așa am aflat și că anual se produc mai multe filme la Bollywood decât la Hollywood, dar și de unde vine termenul de „filme bollywoodiene”.

Așa cum ziceam și în titlu, am fost și-am văzut un film indian, numit Trăiește Clipa, la invitația aceluiași coleg Vlad, care a vrut să ne arate cât de faine sunt filmele indiene și de ce este el atât de pasionat de industrie. Și i-a ieșit, pentru că Trăiește Clipa a fost, din punctul meu de vedere, peste așteptări. Mi s-a părut un film chiar bun, pe care l-aș revedea, dacă aș avea ocazia.

N-o să-ți spun despre ce e vorba, pentru că stric surpriza, dar trebuie să știi că mare parte dintre percepțiile pe care le aveai despre filmele indiene se vor spulbera după ce vei vedea Trăiește Clipa. În plus, chiar vei ieși de la film puțin schimbat, cu mai multă atenție la lucrurile mărunte, dar importante din viața ta.

Înainte să vezi trailerul, de menționat e faptul că Trăiește Clipa se găsește în Cinema City (AFI Cotroceni*), Grand Cinema & More (Bucureşti – Băneasa), Cinema One (Braşov*), Cinema Palace (Oradea*) şi Cinema Trivale (Piteşti*). Apropo, pentru fiecare bilet cumpărat la unul dintre cinematografele marcate cu * o să primești gratuit și un DVD cu un alt film de Bollywood de succes.

Dacă mergi să vezi acest film indian, te rog să-mi spui și mie cum ți s-a părut. :D

Tags:

Leave a Reply