Dacă faci cumpărături la Flanco de Black Friday poți câștiga vouchere sau o trotinetă electrică

Cei de la Flanco au decis să împartă campania de Black Friday din acest an în mai multe săptămâni, iar în fiecare săptămână actualizează oferta cu reduceri noi. Oricum ar fi, mereu găsești reduceri de până la 80%.

Astfel, s-au asigurat că nu mai e nevoie să mai stai treaz până la 5 dimineața doar ca să fii printre primii care cumpără ceva de Black Friday, dar și că pot jongla cu stocurile mai ușor, lucru care mi se pare important. Oricum, au pregătit pentru această campanie reduceri la peste 70.000 de televizoare, 50.000 de smartphone-uri și vreo 230.00 de electrocasnice, deci ai de unde alege.

Eu întotdeauna am preferat să iau deciziile de cumpărare în liniște, să am timp să verific toate specificațiile, să citesc vreo două review-uri și abia apoi să cumpăr, în loc să intru repede, să cumpăr ce prind și apoi să mă gândesc dacă a fost o achiziție bună sau nu. Din acest motiv, Black Friday-ul de la Flanco mi se pare o mișcare bună, că am timp să mă hotărăsc.

Spre exemplu, mai ai timp până pe 19 noiembrie să te hotărăști ce vrei să cumperi la reducere. Găsești deja câteva reduceri pe flanco.ro, iar mai jos am atașat catalogul care conține reducerile aplicate în perioada 16 – 19 noiembrie. Practic, vei ști din timp ce produse sunt reduse, ca să te pregătești în acest sens. :D

Dar abia acum vine partea interesantă

concurs black friday flancoPentru fiecare comandă făcută pe flanco.ro până pe 19 noiembrie, te poți înscrie într-un concurs în cadrul căruia poți câștiga vouchere Flanco în valoare de 200 de lei sau, marele premiu, una dintre cele trei trotinete electrice FreeWheel.

Tot ce trebuie să faci ca să te înscrii în concurs este să intri pe această pagină după ce ai făcut cumpărăturile pe flanco.ro și să introduci numărul de comandă și adresa de mail.

Iar ca un truc, e bine să știi că dacă vrei să cumperi mai multe produse poți face mai multe comenzi, ca să ai mai multe șanse de câștig. :D

Pe 22 noiembrie vor fi anunțați câștigătorii voucherelor și ai trotinetelor, atât pe site-ul Flanco, cât și pe pagina acestui articol, așa că fii pe fază atunci ca să vezi dacă ai câștigat.

Tu ce-ți cumperi de Black Friday-ul ăsta?

Dacă faci cumpărături la Flanco de Black Friday poți câștiga vouchere sau o trotinetă electrică 2 | Cristian Florea

Tags:

4 Comments

  1. Cristina 15 noiembrie 2018
    • Cristian Florea 16 noiembrie 2018
  2. Dorel 18 noiembrie 2018
    • Cristian Florea 22 noiembrie 2018

Leave a Reply