Foloseşti funcţia Favorite pe Twitter? În ce condiţii?

twitterProbabil toţi utilizatorii de Twitter ştiu că au posibilitatea de a adăuga diverse update-uri ale oamenilor pe care îi urmăresc la Favorite.

Eu (recunosc) n-am folosit niciodată această funcţie pentru că nu mi s-a părut că m-ar putea ajuta vreodată. Dacă voiam să salvez un link pe undeva, foloseam bookmarks-ul browserului, iar cu Tweet-urile fără link nu prea aveam ce face. Dacă-mi plăcea unul, îi dădeam RT, dar nimic mai mult.

Totuşi, având setat ca TweetDeck-ul să-mi arate la Mentions atunci când cineva îmi adaugă la Favorite tweet-urile, observ că sunt destule persoane care se folosesc de această funcţie.

Aş dori, dacă se poate, să-mi spuneţi şi mie în ce condiţii vă folosiţi de ea, adică la ce vă ajută pe voi. Poate ratez eu vreo chestie şi serios de nu e păcat să fiu atât de prezent în Social Media şi să nu îi cunosc toate căile ascunse.

Lasă un comentariu

18 comentarii

 • Nebunia 17 Sep 2011, ora 11:44

  Nu cred nici eu ca e vreo grozavenie :D dar am salvat in favorite cateva tweeturi ce au insemnat ceva pentru mine. Toate, cu execptia unuia, tweeturile sunt strict legate de mine, cand am primit ocazia sa ma implic in #drumulmingii sau cand am fost la #MuresFotbalMeet, doar ca sa nu uit anumite chestii…

  Nu e o functie importanta, dar e una ce ajuta la fun si ne ajuta sa nu devenim niste roboti, sa aratam ca ne plac anumite debitari si ca vrem sa aratam lumii….

  • Florea Cristian 17 Sep 2011, ora 12:07

   Mersi de informatii. Sa vad daca am ce salva si eu pe-acolo pe viitor :-?

 • Madalin Blidaru 17 Sep 2011, ora 14:40

  Pai, cum ai zis si tu. Nu stau sa apas CTRL+D, ci dau un click ca sa le salvez… Evident, ca vorbesc despre tweet-urile care cred ca imi vor trebui vreodata…

  • Florea Cristian 17 Sep 2011, ora 15:06

   eu oricum mă uit pe link-ul respectiv, deci îl deschid în browser orice-ar fi. Şi nu e neapărată nevoie să apeşi Ctrl+D. Ai o steluţă acolo în dreapta sus care, apăsată, îţi bagă link-ul la bookmarks. Vorbesc de Mozilla Firefox aici :D

 • ZeceDeZero 17 Sep 2011, ora 17:21

  In general cele care ma amuza rau de tot intra la favorite, dar le dau si rt. Nu stiu cum fac sa vad twiturile pe care le am la favorite :))

 • LoL3X 17 Sep 2011, ora 18:22

  Nu pot sa zic decat „Idem!”. Nici nu stiam pana acum ca twitter are asa ceva.

  • Florea Cristian 18 Sep 2011, ora 00:46

   Daca-i gasesti vreo intrebuintare la un moment dat, sa-ti lasi aici parerea :D

 • Stefan Murgeanu 18 Sep 2011, ora 16:21

  never used it

 • Mircea Iurcu 19 Sep 2011, ora 12:07

  Folosesc, de obicei pentru bookmarks, dau Favorite la tweeturile cu link spre articole lungi sau chiar clipuri dacă mi se pare intrigant și seara sau când am timp revizuiesc lista și citesc, apoi unfavorite.

  Plus la asta când intri pe twitter de pe mai multe device-uri, telefon, tabletă unde poate nu e atât de comod să citești, să vezi slideshow-uri sau altfel de conținut e mai simplu să dai unui tweet Favorite și să-l vezi când ai timp și când ești la calculator.

  • Florea Cristian 19 Sep 2011, ora 18:38

   Nu mi s-a intamplat niciodata sa vreau sa salvez un link in timp ce eram pe telefon, dar e foarte buna logica ta. Intr-adevar, pentru cazuri de genul asta merita folosita functia in cauza :-?

 • Pavel 19 Sep 2011, ora 20:29

  Cred că am folosit odat’ sau de două ori. Ori cât de bun (informativ sau glumeţ) ar fi un tweet, nu m-am gândit că ar merita să-l bifez ca favorit şi să-l recitesc ori de câte ori cred că e nevoie.

  • Florea Cristian 19 Sep 2011, ora 23:25

   Ai de gând să foloseşti mai des chestia asta pe viitor?

   • Pavel 19 Sep 2011, ora 23:33

    Nu cred.

 • Andrei Telteu 6 Iun 2015, ora 19:11

  Folosesc favorite ca și cum ar fii buton de like. Dau favorite la tot ce îmi place. E super pentru că ma pot uita în lista cu toate tweeturile favorite ca să găsesc un link către chestia aia interesantă care știu sigur că am văzut-o pe twitter acu cateva zile.
  https://twitter.com/AndreiTelteu/favorites