6 fotografii picture-in-picture de la Castelul Corvinilor

Așa cum ziceam și pe Facebook, ziua de 1 mai am petrecut-o în Hunedoara, la #vizitainHD, iar organizatorii ne-au dus ieri la Castelul Corvinilor, pe care îmi doream de vreo doi ani să-l văd, doar că nu știu cum de s-au așezat astrele și n-am reușit.

Castelul mi se pare imens și-mi place că ești lăsat să te plimbi liber pe unde vrei (pregătește-te, că ai de urcat câteva scări :D), iar dacă ai timp să citești ce scrie pe fiecare plăcuță de-acolo, simți că te întorci în timp și îți dai seama că fiecare camera capătă o însemnătate aparte, iar vizita devine și mai interesantă. Dacă treci prin județul Hunedoara, trebuie neapărat să intri și la Castel.

Am hotărât cu Irina să facem câteva poze picture-in-picture de-aici, că ceva mai hipsteresc de-atât sigur n-a fost făcut la Castelul Corvinilor. :)) Iar până când ajungi tu să-l vizitezi, îți arăt ce poze au ieșit. :D

Vizită în HD 2015 este un eveniment organizat de Denisa şi Sebastian Bârgău şi Călin Bobora. Proiectul este sponsorizat de Fermele Ado, Gourmetgift, AquaSaraHotel Sarmis Deva, Aeroclubul Deva şi este susţinut de Primăria Oraşului Simeria şi Primăria Oraşului Deva.

6 Comments

  1. Simona Moon 2 mai 2015
    • Cristian Florea 4 mai 2015
  2. andreea 4 mai 2015
    • Cristian Florea 4 mai 2015
  3. Diana 5 mai 2015
    • Cristian Florea 11 mai 2015

Leave a Reply