Games

Jocurile si mania de a le juca :) Discutie intre mine si Gudrulea.

Ieri am avut o mica discutie cu Gudrulea despre jocuri si despre faptul ca in ziua de astazi, in Romania asa zisii gameri sunt niste simplii fani Conter Strike, niste „analfabeti care nu pot respira fara el”(ca sa ma exprim exact ca si Gudrulea).

Partea proasta este ca ce spune el e adevarat. In Romania sunt foarte multi analfabeti care altceva in afara de CS nu stiu. Acest lucru este foarte suparator pentru noi, romanii, fapt care dauneaza mult atat intregului popor cat si familiilor care cresc astfel de „odrasle”.

Gudrulea uraste Couterul la fel de mult cat il urasc si eu si spune ca exista multe jocuri mult mai interesante de jucat dar si ca populatia asta a inceput sa scoata numai jocuri de proasta calitate.

Pe o parte sunt perfect deacord cu el cunoscand foarte multe jocuri care merita jucate dar aceste jocuri, desi noi, (unele) sunt si de buna calitate.

Intr-un sfarsit i-am sugerat sa joace World of Warcraft atentionand-ul ca provoaca dependenta (chiar provoaca) si spundandu-i ca si eu am fost dependent de acest joc. A spus ca nu-l va incerca tocmai din cauza ca provoaca dependenta. El a fost mare fan MU Online si juca aproape non-stop. De atunci a spus ca nu mai pune mana pe astfel de jocuri.

Apoi gandindu-ne tot la Warcraft a venit vorba despre Warcraft 3 si 2. Amandoi am inceput sa radem cand ne-am amintit de Warcraft 2.

Pentru cei care nu stiu Warcraft 2 este un joc care mai mult de 10 MB nu cred ca are si care se joaca in MSDOS. So…no sunet si grafica cu patratele.

Ne-am amintit cu drag noptile in care stateam sa facem o cariera la Warcraft 2 (nu exista internet pe atunci) si dimineata cand ne trezeam o luam de la capat.

Intr-un sfarsit am inceput sa vorbim despre alte chestii ale web-ului, mai exact despre site-urile personale. Chestii care nu prea (cred ca) va intereseaza momentan.

3 Comments

  1. Bogdan 28 august 2008
  2. Cristian Florea 28 august 2008
  3. MadTrasher 4 aprilie 2009

Leave a Reply