Poți primi 3 ani de garanție la imprimantele Canon în 3 pași simpli

Așa cum unii dintre voi știți deja, la începutul anului 2020 am decis să renunț la statutul de angajat și să pornesc pe drumul freelancing-ului. Așa că drumul obișnuit pe care-l făceam până la birou și înapoi s-a schimbat. Dar nu doar acel drum a fost pe listă de modificări venită cu noul statut, pentru că mi s-au schimbat și nevoile. Unele dintre ele.

La scurt timp după ce am început lucrul pe cont propriu mi-am dat seama că nu am avut niciodată o imprimantă și că ar cam fi cazul să-mi iau. Aveam de imprimat frecvent contracte, facturi sau tot felul de documente și niciodată, până la începutul anului curent, nu mi-am pus problema de unde și cum aș putea să le printez.

În primele săptămâni am mers de vreo câteva ori la un centru de copiere și printare de la parterul blocului, dar nu m-am simțit deloc confortabil cu asta, pentru că nu e cea mai bună idee să printezi facturile pentru achizițiile pe care le faci folosind echipamentele unor necunoscuți.

Așa că am decis să-mi cumpăr o imprimantă, considerând-o o investiție obligatorie pentru business și pot spune că a fost una dintre cele mai bune achiziții de anul ăsta, pentru că am câștigat mult timp având-o (mai ales că am avut grijă să-mi cumpăr imprimantă wireless, care să nu mai trag cabluri prin casă și ca să pot da Print direct de pe telefon).

Apoi a venit pandemia și mă bucur că izolarea socială m-a prins pregătit, pentru că am avut în casă tot ce-mi trebuia pentru a-mi desfășura activitatea.

Poți primi 3 ani de garanție la imprimantele Canon în 3 pași simpli

Dacă ești și tu în căutarea unei imprimante pentru biroul de acasă, acum ar putea fi un moment bun pentru a-ți achiziționa una, pentru că cei de la Canon au o ofertă care-ți oferă 3 ani de garanție pentru imprimantele din gamele PIXMA, MAXIFY și i-SENSYS. Practic, pe lângă faptul că-ți iei o imprimantă bună, primești și 2 ani de garanție în plus doar pentru că ai cumpărat-o la momentul potrivit. 😁

Detalii despre ofertă găsești aici, alături de toate modelele de imprimate eligibile pentru garanția de 3 ani.

Și, așa cum scrie pe site, totul se face în 3 pași simpli: alegi imprimanta care ți se potrivește, o cumperi, apoi o înregistrezi pe site-ul Canon. Și gata, beneficiezi de garanție extinsă la 3 ani. 👍🏼

Poți primi 3 ani de garanție la imprimantele Canon în 3 pași simpli

În altă ordine de idei, mereu am apreciat brandurile care oferă garanții extinse, pentru că asta denotă cât de bune sunt produsele lor din punct de vedere calitativ și cât de multă încredere au acei producători în ele.

Altfel spus, dacă îți permiți, ca brand, să dai 3 ani de garanție pentru o imprimantă, e clar că te bazezi pe faptul că acea imprimantă funcționează ireproșabil niște ani buni fără să aibă nevoie de intervenții.

Tags:

7 Comments

  1. Silviu 7 mai 2020
    • Cristian Florea 7 mai 2020
  2. Daniel 8 mai 2020
  3. Crosman Nicoleta 10 mai 2020
    • Cristian Florea 11 mai 2020
  4. Tudor Daniela 7 martie 2021

Leave a Reply