Poți pune un urs pe un vas de toaletă? Dacă-i Geberit, da

Acum câțiva ani, când am făcut o zugrăveală generală în casă, am decis că e momentul să schimbăm și rezervorul de apă de la vasul WC. L-am lăsat pe meșterul care ne-a făcut lucrările să aleagă unul, dar i-am spus clar că vrem ce-i mai bun, ca să nu avem niciun stres pe termen lung.

Așa am ajuns să avem rezervor de la Geberit, firmă despre care auzisem că este foarte bună în materie de instalații sanitare pentru baie, dar nu știam mai mult de-atât. Recent, discutând cu cei de la neakaisa.ro despre gama lor de produse sanitare, am început să caut mai multe detalii despre Geberit, amintindu-mi despre produsul pe care-l am și eu acasă.

Așa am aflat că business-ul Geberit a început acum mai bine de 145 de ani și au ajuns să aibă peste 80.000 de produse, fiind și lideri de piață la nivel european în sectorul sanitar.

Poți pune un urs pe un vas de toaletă? Dacă-i Geberit, da
sursa foto: geberit.com

Mai mult, în 1905 au făcut primul rezervor de WC din lemn și plumb, în 1952 au inventat primul rezervor din plastic, în 1996 au inventat acel sistem „dual-flush”, care-ți permite să golești doar jumătate de rezervor și să economisești apă, iar în 2007 au făcut prima toaletă Rimfree®, adică fără margini interioare în care se pot strânge bacteriile.

Sunt pe piață de foarte mult timp și au inovat continuu. În plus, au mereu grijă să-și testeze produsele de până la 200.000 de ori, ca să se asigure că pot rezista chiar și la 50 de ani de folosire.

Poți pune un urs pe un vas de toaletă? Dacă-i Geberit, da
sursa foto: geberit.com

Dar ce mi-a atras atenția în mod special în momentul în care m-am apucat să caut mai multe informații despre ei a fost faptul că au grijă ca toate toaletele suspendate pe care le fac să reziste la greutăți de până la 400 de kilograme.

Și cum un urs are vreo 400 de kilograme, nu le e rușine să se laude că produsesle lor pot susține fără probleme un urs. 🤣 Dacă vrei, te poți juca cu animația de mai jos, luând animalele din stânga și încercând să le pui pe vasul WC-ul din dreapta.

E clar că Geberit este una dintre cele mai longevive și performante companii în materie de produse sanitare, așa că îți recomand să te gândești la ei când decizi să schimbi produsele din baie. Spre exemplu, colecția completă pentru baie Geberit Selnova are peste 100 de produse dintre care poți alege. Toate au tehnologie nouă și un design clasic, atemporal, care se potrivește în orice baie.

Iar dacă ești în căutare de mai multe produse pentru baie, care nu se regăsesc în colecția Selnova de ceramică și mobilier, sigur găsești pe neakaisa.ro ceva potrivit. 👍🏼

Leave a Reply