Google+ e ca un frigider. Şi Quora la fel. Şi Pinterest

Chris Brogan a făcut acum ceva timp o asemănare tare interesantă între Google+ şi un frigider.

E ca şi cum ţi-ai cumpăra un frigider şi te-ai întreba unde este toată mâncarea. Tu eşti responsabil pentru umplerea frigiderului. Nu poţi da vina pe el pentru că-i gol.

Dacă Google+ nu e atât de folosit ca Facebook-ul, asta nu înseamnă că nu-l foloseşte nimeni. Sunt o grămadă de oameni acolo care chiar scriu conţinut de calitate. E de datoria ta să-i descoperi. Mi-a plăcut foarte mult cum a pus problema, iar principiul nu se aplică doar pentru Google+. Şi Quora e în aceeaşi situaţie şi, pe undeva, chiar şi Pinterest.

Nu poţi spune că o reţea de socializare nu-ţi oferă nimic dacă nu încerci să te abonezi la persoanele şi paginile care au ceva de spus. Dacă-ţi faci azi un cont de Facebook şi refuzi să adaugi prieteni sau să dai like paginilor, o să-l vezi ca pe o reţea de socializare care nu-ţi oferă nimic.

Eu, de când am început să fiu mai activ pe Quora şi pe Pinterest, am descoperit o sumedenie de lucruri interesante. Într-adevăr, n-a fost atât de uşor să găsesc cele mai bune surse la care să mă abonez, dar asta nu înseamnă că-s nişte reţele de socializare care nu-ţi pot oferi informaţii interesante.

Google+ e ca un frigider. Şi Quora la fel. Şi Pinterest 1 | Cristian Florea

12 Comments

 1. Ekart Dragos-Ioan 27 iulie 2013
  • Cristian Florea 27 iulie 2013
   • Ekart Dragos-Ioan 27 iulie 2013
   • Cristian Florea 28 iulie 2013
 2. Florin Andrei 28 iulie 2013
 3. Alex Grama 28 iulie 2013
 4. Adelin 28 iulie 2013
  • Cristian Florea 29 iulie 2013
 5. Yamasha 31 iulie 2013
  • Cristian Florea 31 iulie 2013

Leave a Reply