Hai că, uşor-uşor, cucerim şi Bucureştiul

Am mai scris de câteva ori pe-aici că o să particip la o întâlnire a bloggerilor vrânceni care acum, din diverse motive, slujesc patria departe de Tărâmul Vinurilor, într-un loc pe care noi îl numim Bucureşti.

Ei bine, întâlnirea asta a avut loc ieri şi n-aş fi amintit încă o dată despre subiect dacă n-ar fi ieşit extrem de faină.

Probabil ştiţi sentimentul ăla pe care-l ai când te vezi cu nişte prieteni vechi după mult timp în care fiecare a fost mult prea ocupat ca să mai poată lua parte la vreo întâlnire. Sunt o grămadă de lucruri de povestit şi nici nu-ţi dai seama cum trece timpul.

Scriu asta în speranţa că bloggerii din alte judeţe vor învăţa ceva de-aici. Încercaţi să faceţi o întâlnire a bloggerilor din judeţul vostru mutaţi în Bucureşti (sau Iaşi, sau Cluj, sau orice alt oraş în care simţiţi că s-au dus colegii voştri bloggeri) şi sunt sigur că o să plecaţi foarte impresionaţi de-acolo.

Discuţiile nu sunt ca cele avute la blogmeet-urile locale, iar asta face totul şi mai interesant.

P.S.: Pentru că nu mi-a dat prin cap să fac nicio poză, ghiciţi ce? N-am să pun nicio poză. :)) Dar promit că data viitoare voi fi mai atent.

5 Comments

  1. Paul 18 ianuarie 2013
    • Cristian Florea 18 ianuarie 2013
  2. Tudor 18 ianuarie 2013
  3. joculet0enervant 23 ianuarie 2013

Leave a Reply