Hai că, uşor-uşor, cucerim şi Bucureştiul

Am mai scris de câteva ori pe-aici că o să particip la o întâlnire a bloggerilor vrânceni care acum, din diverse motive, slujesc patria departe de Tărâmul Vinurilor, într-un loc pe care noi îl numim Bucureşti.

Ei bine, întâlnirea asta a avut loc ieri şi n-aş fi amintit încă o dată despre subiect dacă n-ar fi ieşit extrem de faină.

Probabil ştiţi sentimentul ăla pe care-l ai când te vezi cu nişte prieteni vechi după mult timp în care fiecare a fost mult prea ocupat ca să mai poată lua parte la vreo întâlnire. Sunt o grămadă de lucruri de povestit şi nici nu-ţi dai seama cum trece timpul.

Scriu asta în speranţa că bloggerii din alte judeţe vor învăţa ceva de-aici. Încercaţi să faceţi o întâlnire a bloggerilor din judeţul vostru mutaţi în Bucureşti (sau Iaşi, sau Cluj, sau orice alt oraş în care simţiţi că s-au dus colegii voştri bloggeri) şi sunt sigur că o să plecaţi foarte impresionaţi de-acolo.

Discuţiile nu sunt ca cele avute la blogmeet-urile locale, iar asta face totul şi mai interesant.

P.S.: Pentru că nu mi-a dat prin cap să fac nicio poză, ghiciţi ce? N-am să pun nicio poză. :)) Dar promit că data viitoare voi fi mai atent.

Lasă un comentariu

6 comentarii

 • Paul 18 Ian 2013, ora 17:04

  Mie imi pare foarte rau ca la mine in Bistrita nu sunt bloggeri suficienti pentru blogmeet. Defapt ii pot numara chiar pe degete. Suntem doar trei.

  • Cristian Florea 18 Ian 2013, ora 21:50

   Nici în împrejurimi nu sunt? Caută mai bine, că şi eu credeam la început că suntem doar vreo 3, iar după un research serios ne-am trezit 20 la prima întâlnire. :))

 • Tudor 18 Ian 2013, ora 20:50

  Poza ca poza, dar macar o lista a participanrilor

  • Cristian Florea 18 Ian 2013, ora 21:46

   Păstrăm misterul, ca data viitoare să vină unii şi de curiozitate. :))

 • joculet0enervant 23 Ian 2013, ora 17:52

  Cum ti s-a parut intalnirea ? Ce subiecte a-ti discutat , acum ca v-ati revazut face-to face?