Hai frate să facem ceva serios

Abia o trecut Paştile şi eu vreau să fac fapte bune. N-am avut gânduri deăştilea până acum, dar nu ştiu ce m-o apucat în dimineaţa asta.

No’ bine, după cum vedeţi, mai am un loc liber la bannere şi vreau să-l folosesc în ajutorul vostru. Deşi până acum trebuia să ai 250 de vizite ca să ajungi acolo, acum, dacă merge treaba cum mi-am propus, e chiar simplu. Vreau să încep un fel de … „campanie” de promovare a bloggerilor mai mititei (nu că eu aş fi foarte mare) sau chiar şi a celor puţin mai mari (de fapt a bloggerilor în general).

Ea se va numi „Schimb de bannere – o săptămână” (dacă vă vine în minte ceva mai ca lumea, spuneţi-mi)!

În primul rând, trebuie să te inscrii (asta-i clar) printr-un comentariu aici şi printr-un articol de promovare a campaniei pe blogul tau. Vom folosi metoda primul sosit, primul servit şi vom modifica bannerele săptămânal.

Ca să participi, trebuie să fii deacord cu afişarea unui banner săptămânal, la locul tău de bannere. Când va veni rândul tău să fii promovat, nu mai afişezi nimic.

Treaba stă cam aşa:

Te înscrii, laşi comentariu cu link spre articol şi poate câte ceva despre concurs (dacă vrei) şi despre faptul că accepţi să pui banner la tine pe blog. Eu voi face aici o listă cu toţi înscrişii în funcţie de ordinea în care au venit. Primul de pe listă va fi promovat în prima săptămână. Adică, dacă x e primul pe listă, ceilalţi înscrişi sunt OBLIGAŢI, datorită campaniei, să afişeze pe blogul lor bannerul lui. Când ajungem la y, care e al doilea, ceilalţi înscrişi (inclusiv x) sunt OBLIGAŢI să afişeze pe blogul lor bannerul lui y. Campania va fi pe o perioadă nedeterminată iar un blog nu poate să fie promovat de două ori. Fiecare participant va fi promovat timp de o săptămână pe toate blogurile înscrise, după care îşi va vedea de traficul şi cititorii săi.

Sunt sigur că dacă merge şi dacă avem destui înscrişi, este cea mai bună metodă prin care blogosfera se poate dezvolta. Adică, mai mulţi bloggeri sau cititori (nebloggeri) vor afla de cel din bannerul afişat în fiecare săptămână şi poate vor deveni cititorii şi comentatorii lui fideli.

Aştept înscrişi! Voi face o listă cu toţi participanţii, iar în fiecare vineri voi posta pe blogul meu persoana care trebuie promovată. Totul începe de mâine, astăzi făcându-se înscrierile necesare.

Vă puteţi înscrie oricând, dar cu cât e mai târziu, cu atât veţi fi promovat mai târziu.

Şi ca să nu spui tu că îţi ocup locul la bannere degeaba deşi ai fost promovat, cei care au fost printre bannerele noastre o săptămână, vor mai participa la campanie doar săptămâna următoare.

Adică, dacă x a fost promovat săptămâna asta, săptămâna viitoare este OBLIGAT să pună bannerul lui y, iar apoi se poate retrage din campanie. Aşa şi cu y! Dacă el este promovat săptămâna viitoare, e OBLIGAT să pună bannerul lui z peste două săptămâni, după care termină cu campania.

Dacă aveţi nelămuriri, puteţi întreba!

Numai bine!

Voteaza această campanie pe Blogoree!