Hai să facem clipul ăsta viral şi în România

Petreci zilnic cel puţin jumătate de oră uitându-te în Timeline-ul Facebook-ului fără a învăţa ceva. În acea jumătate de oră te-ai fi putut uita la filmuleţul de mai jos.

Răpeşte-ţi puţin timp şi vizionează-l, apoi fă în aşa fel încât să afle toată lumea de el.

Cuvintele nu ştiu dacă-şi au rostul, la cât de bine este explicată situaţia în filmuleţ. E gratis să apeşi butonul de Share, sau să pui video-ul ăsta pe blogul tău. Hai, îl facem viral?

Mulţumesc, Chinezu, pentru că mi l-ai arătat.

Later edit: La TVdece găsiţi mai multe informaţii, iar aici e pagina românilor care susţin cauza.

Lasă un comentariu

17 comentarii

 • somnulescu 17 Mar 2012, ora 12:42

  Iti recomand articolul scris de arhi pe tema asta :)

  • Florea Cristian 17 Mar 2012, ora 13:02

   Hai că l-am găsit. Într-adevăr, SUA ar putea avea de câştigat o grămadă din asta, dar nici copiii nu cred că ar mai avea probleme dacă l-ar prinde pe Kony. Că mi-e puţin greu să cred că acest Kony e doar o invenţie.

   • somnulescu 17 Mar 2012, ora 13:07

    In niciun caz nu e o inventie, dar Kony asta era si acum 1 an, 2,3, etc. De ce a iesit la suprafata acum videoclipul? De ce a fost mediatizat doar acum? :)

   • Florea Cristian 17 Mar 2012, ora 13:11

    Într-adevăr, e anapoda că SUA ajută acum, când şi-au dat seama că pot câştiga din asta. Şi e anapoda şi că filmuleţul a fost făcut abia după ce SUA s-a înscris în toată nebunia asta cu Kony, dar deşi câştigă pe o parte, ajută pe alta, asta vreau eu să subliniez. Dar poate greşesc…

   • Madalin Blidaru 17 Mar 2012, ora 13:29

    @somnulescu: Pentru ca Invisible Children, organizatia care s-a ocupat de campania asta, a pornit de curand o ampla campanie de mediatizare.

 • Catalin 17 Mar 2012, ora 15:06

  Si totusi cred ca au mai fost facute astfel de filmulete, dar totusi nimeni nu le-a bagat in seama si nu le-a mediatizat precum este mediatizat asta.

  • Florea Cristian 17 Mar 2012, ora 15:15

   Da, poate pentru ca asta e realizat foarte bine si ofera toate informatiile de care ai nevoie. In plus, aici e vorba de 30000 de copii, iar tot ceea ce trebuie sa facem in cazul asta este sa aratam celor de sus ca ne pasa, restul pasilor fiind realizati deja.

 • Combina frigorifica 17 Mar 2012, ora 18:01

  Perfecta dreptate. Mi-a adus aminte de :”I don’t want to achieve immortality through my work. I want to achieve it through not dying.”

 • LoL3X 18 Mar 2012, ora 01:53

  Ieri am vazut si eu pentru prima data clipul. E genial din toate punctele de vedere. Ar fi foarte bine daca ar stii toata lumea despre ce este vorba.

  • Florea Cristian 18 Mar 2012, ora 08:08

   Eu am incercat sa-l promovez cat am putut. Mai departe vom vedea ce se intampla.

 • Myky 18 Mar 2012, ora 17:59

  Salut Grim.

  In primul rand, imi cer mii de scuze deoarece comentariul meu nu are legatura cu articolul tau, insa am mare nevoie de ajutor si nu stiu unde sa postez. Am un blog, domeniu + host propriu.

  In meniul de sus, am butonul Acasa. Vreau sa creez o alta pagina, in dreapta ei, cu un nume, spre exemplu „Pagina2” si acolo sa apara doar articolele puse intr-o categorie ‘x’. Iar pe prima pagina, sa apara tot ce postez in rest.

  Imi cer inca o data scuze ca am postat aiurea.

  Mersi mult !
  PS: Am apelat la tine pentru ca stiam ca te stii mai bine ca mine cu WordPress.

 • Gabriel Ursan 19 Mar 2012, ora 23:05

  Viral sa fie! Merita din tot sufletul. E destul de emotionant, iar daca noi, bloggerii, putem face ceva, merita sa o facem!

 • Calivita 21 Mar 2012, ora 13:49

  Emotionant, da! Share it!