Hai să susținem echipa care reprezintă România în finala Chivas The Venture

Chivas The Venture este o competiție globală al cărei scop este acela de a încuraja și a ajuta antreprenoriatul cu impact social.

Competiția are mai multe faze, iar 20 de proiecte cu impact social din mai multe țări ale lumii luptă pentru premiul cel mare: o finanțare de 900.000 de dolari.

Totuși, până la acordarea premiului cel mare se organizează o competiție pe bază de vot, în care sunt puși la bătaie 100.000 de dolari, care vor fi împărțiți către cele mai votate 6 echipe.

Împărțirea se face astfel: cea mai votată echipă va primi o finanțare de 50.000 de dolari, iar următorii 5 vor primi câte 10.000 de dolari.

România participă la această competiție cu proiectul „The Human Link”, o soluție integrată de device, aplicație mobilă, servicii medicale și asigurare de accidente pentru bolnavii de Alzheimer.

Practic, e o soluție tehnologică cu ajutorul căreia familiile bolnavilor de Alzheimer pot sta mai liniștite, pentru că pot monitoriza constant starea pacientului.

La nivel mondial există peste 50 de milioane de oameni care afectați de Alzheimer și se estimează că până în 2050 vor fi 150 de milioane de persoane. Din acest motiv e important să se facă tot mai multe cercetări în domeniu și să se folosească tehnologia actuală pentru a veni în ajutorul pacienților și ale familiilor lor. Mai mult, costul mediu de îngrijire pentru un bolnav de Alzheimer este de aproximativ 7.000 de dolari pe an.

Dacă vrei să susții The Human Link, singurul business din România ajuns pe lista scurtă a competiției, te invit să accesezi această pagină și să acorzi votul tău echipei noastre.

Cu cât vor strânge mai multe voturi, cu atât au șansa de a câștiga finanțarea din prima fază a proiectului. Iar dacă ai noștri vor fi primii, vor câștiga 50.000 de dolari, lucru care le va permite să-și extindă business-ul și mai mult și să ajute și mai multe persoane bolnave.

Hai să-i susținem! Te invit să le spui și prietenilor tăi despre competiție și despre faptul că votul lor chiar poate face diferența.

Tags:

Leave a Reply